Bel mij terug Afspraak planner

Over Ride Bike

De Ride Bike diensten zijn gekoppeld aan de passie voor (sport) fietsen en (duurzaam) fietsplezier.

Onze kracht zit in het luisteren naar de wensen / criteria / het doel van de klant t.a.v. de fiets. Het meedenken en oplossingen bieden die passend zijn.

Reparatie en onderhoud richt zich met name op de sportievere fietsen, waaronder: vakantiefietsen (Rohloff, Pinion, Gates), trekking fietsen, hybride fietsen, mountainbikes, racefietsen en de sportievere elektrische fiets (PENDIX, SANTOS PX, BOSCH, SHIMANO STEPS,'SANTOS' GO SWISS)


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
Workcenter Ride Bike - Afspraak

Werkwijze / Stappen 

Plan een afspraak

Om optimaal te kunnen focussen op de uitvoering van reparaties / onderhoud / services / fittings / advies wordt op afspraak gewerkt. 

In de werkplaats wordt met specialistisch gereedschap gewerkt. Ook de nodige scholing / training / kennis m.b.t. de aangegeven specialismes wordt (jaarlijks) bijgehouden. 

Hoe plant u een afspraak: 

- Online via de afspraken planner

- Online via het afspraken formulier

- Per mail naar info@ridebike.nl

- Telefonisch 077-4662213 (laat bij geen gehoor een bericht achter op de voicemail. Er wordt contact met u opgenomen).

- U kunt gebruik maken van de Ride Bike haal- en brengservice. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Het probleem / de wens / de vraag

Geef (zo concreet mogelijk) aan wat het probleem, de vraag of de wens is, zodat we tijdens het brengmoment er nog even op kunnen inzoomen. 

 

Inventarisatie en afstemming met de klant

Na de inventarisatie krijgt u een advies en wordt u geinformeerd over de verwachte kosten. Mocht er tijdens het uitvoeren van het onderhoud / de reparatie iets onverwachts naar voren komen, dan wordt daarover contact gelegd. 

 

Het ophaalmoment

Zodra de reparatie / het onderhoud is voltooid, ontvangt u een bericht. Tijdens openingstijden van de showroom kan de fiets weer opgehaald worden. Mocht dit niet schikken, dan zoeken we een ander passend moment.

 


overzichtsfoto werkplaats