Bel mij terug Afspraak planner

Bikepacking door Santos

Een eindeloos fietsavontuur op zoek naar de mooiste plekken op aarde. Aan de andere kant van de wereld of net om de hoek. Slaap onder de sterren met alles wat je nodig hebt stevig bevestigt aan je fiets.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Bikes publiceert nieuwe website over Bikepacking

Off-road paden verkennen op zoek naar vrijheid en avontuur. Voor veel rijders is Bikepacking tegenwoordig ‘the way to go’. In dit kader publiceert Santos Bikes op 4 oktober een nieuwe website; This is Bikepacking.

Al sinds het begin bouwt Santos Custombuilt fietsen met een onderhoudsarm en duurzaam karakter. Juist díe eigenschappen zijn ideaal voor een eindeloos off-road fietsavontuur naar de mooiste plekken op aarde. Voor veel Santos rijders is het fenomeen Bikepacking dan ook al jaren dé manier om op fietstrip te gaan.

 

Inspiratie video

Zo ook voor ‘bikepacking-veteraan’ Gunther Desmedt. In de video ‘Bikepacking Hero’ vertelt Gunther over de extreme races die hij reed, zijn visie op de Santos Cross Lite fiets en geeft hij tips over hoe je zelf het beste kunt beginnen.

”Neem wat goede kledij mee, maak een planneke, zijt niet te ambitieus, slaapzak, slaapmatje en gewoon vertrekken.” - Gunther Desmedt, Santos Bikepacking Hero -

Bekijk www.santosbikes.com/bikepacking voor meer informatie en de video.

 


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht