Bel mij terug Afspraak planner

Over Ride Bike

Ride Bike is een Santos World Store en richt zich op de verkoop, service,  reparatie en onderhoud van Santos Custombuilt Bicycles

Persoonlijke aandacht en oog voor detail zijn belangrijk voor het samenstellen van jouw Santos (Santos, Built for -YOUR- Life).

Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. De technische kennis van deze gespecialiseerde fietsenzaak richt zich op: Santos bikes, Rohloff, Pinion, Son, Gates, Magura en Hope.

E-bike kennis t.a.v. Neodrive, Pendix en GoSwiss service 

Ook elders gekochte Santos-fietsen en fietsen met bovengenoemde systemen kunnen bij Ride Bike terecht voor onderhoud.

 

 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
Ride Bike Santos Store Limburg Brabant

Santos-fietsen, maatwerk, fittings, reparaties en onderdelen, haal- en brengservice


Showroom:

- Custombuilt / Maatwerk (Santos Store Limburg)

- Gespecialiseerd in Rohloff, Pinion, Gates riemaandrijving

- Advies (onderhoud, reparatie tips / trucs, upgraden fiets)

 

Workcenter:

- Workcenter extra service: uitrusting met specialistisch gereedschap (veelal Parktool en specialistisch gereedschap voor oa Rohloff, Pinion, Gates, wielbouw, lagerservice etc.). 

- Upgraden fiets (wielen, groep, etc.)

- Erkend Rohloff servicepunt

- Pinion gearbox specialist

- E-bike systemen: Santos, Neodrive Go Swiss, Pendix PX

- Remmenservice (o.a. Magura en Hope)

- Wielbouw, custom wielsets voor vakantiefiets, Trekking, Mountainbike.

- De werkplaats is gericht op kwaliteit en er wordt gewerkt met duurzame onderdelen. Afhankelijk van de drukte in de werkplaats en de winkel repareren we ook (Santos) fietsen die niet bij Ride Bike zijn gekocht. 

Ik zal echter niet elke fiets aan nemen. Supermarkt of supermarkt kwaliteit fietsen, stationsfietsen, studentenfietsen en kinderfietsen, worden niet aangenomen. Verder wordt in eerste instantie gekeken naar  de algemene staat van de fiets en wordt op basis daarvan beslist of we de fiets verder gaan herstellen. 

Door de vele vakantie en trekking fietsen die voor onderhoud bij Ride Bike komen is Ride Bike, naast de klassieke derailleurversnelling systemen, gespecialiseerd in Rohloff Pinion versnellingssystemen.


Aanvullende toelichting diensten:

Ride Bike is Santos Store en biedt de mogelijkheid om test te rijden op deze custombuilt modellen die in de showroom staan. Als Santos Store hebben wij de volgende extra service: kleurendisplay, met alle framekleuren op echte framebuizen! Ook de Santos pasfiets en het stuur- en zadelprogramma zijn aanwezig.

Heeft u de fiets niet bij Ride Bike gekocht? Geen probleem ook dan kan gebruik gemaakt worden van de Ride Bike-diensten.

Ook voor advies m.b.t. het uitvoeren van onderhoud of het uitvoeren van kleine reparaties kunt u terecht. Bijv. als u voornemens bent een fietsvakantie te maken. In het Ride Bike workcenter geven wij u instructies en gaan we samen aan de slag, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Piepjes, kraakjes, geluidjes.. heel irritant! Ook deze verhelpt Ride Bike graag. Wij speuren graag de oorzaak op en hebben hierin de nodige ervaring.