Bel mij terug Afspraak planner

Over Ride Bike

De Ride Bike diensten zijn gekoppeld aan de passie voor (sport) fietsen en (duurzaam) fietsplezier.

Onze kracht zit in het luisteren naar de wensen / criteria / het doel van de klant t.a.v. de fiets. Het meedenken en oplossingen bieden die passend zijn.

Reparatie en onderhoud richt zich met name op de sportievere fietsen, waaronder: vakantiefietsen, trekking fietsen, hybride fietsen, mountainbikes, racefietsen en de sportievere elektrische fiets (BOSCH, SHIMANO STEPS, YAMAHA, 'SANTOS' GO SWISS)

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
Ride Bike

Santos-fietsen, maatwerk, fittings, reparaties en onderdelen, haal- en brengservice


Showroom:

- Custombuilt / Maatwerk (Santos dealer)

- Fittings (van framemaatbepaling tot een uitgebreide fitting)

- Testzadel programma (Fizik)

- Advies (onderhoud, reparatie tips / trucs, upgraden fiets)

 

Workcenter:

- Workcenter extra service: uitrusting met specialistisch gereedschap (veelal Parktool). Haal- en breng service!

- Upgraden fiets (wielen, groep, etc.)

- Erkend Rohloff servicepunt

- Pinion gearbox specialist

- E-bike systemen: BOSCH E-bike Certificering, SHIMANO STEPS, Yamaha, Santos Go Swiss

- Schwalbe Tubeless Specialist

- Vorkenservice

- Remmenservice (o.a. Magura en Hope)


Aanvullende toelichting diensten:

Ride Bike is Santos dealer en biedt de mogelijkheid om test te rijden op deze custombuilt modellen die in de showroom staan. Als Santos dealer hebben wij de volgende extra service: kleurendisplay, met alle framekleuren op echte framebuizen! Ook de Santos pasfiets en het stuur- en zadelprogramma zijn aanwezig.

Heeft u de fiets niet bij Ride Bike gekocht? Geen probleem ook dan kan gebruik gemaakt worden van de Ride Bike-diensten.

De Ride Bike-fittings kunnen ook toegepast worden voor framemaatadvies. Bijv. als de klant voornemen is online een fiets te bestellen. Na aanschaf van de fiets kunt u bij Ride Bike terecht om de fiets rijklaar te maken en/of af te stellen. Ook voor reparatie / onderhoud kunt u later terecht bij het Ride Bike Work center.

Voor een optimale zitpositie of bij klachten voeren we een uitgebreide meting uit. Ride Bike beschikt over handige tools en over testmaterialen (bijv. 3T stuurnokken, testzadels). Informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor advies m.b.t. het uitvoeren van onderhoud of het uitvoeren van kleine reparaties kunt u terecht. Bijv. als u voornemens bent een fietsvakantie te maken. In het Ride Bike workcenter geven wij u instructies en gaan we samen aan de slag, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Piepjes, kraakjes, geluidjes.. heel irritant! Ook deze verhelpt Ride Bike graag. Wij speuren graag de oorzaak op en hebben hierin de nodige ervaring.

In 2018 staat er weer een specialistische training / scholing op het programma en wordt de wielenkennis verder uitgebreid. Hierover later meer.