Bel mij terug Afspraak planner

Over Ride Bike

Ride Bike, Santos World Store, gespecialiseerd in verkoop(advies), service,  reparatie en onderhoud van Santos Custombuilt Bicycles

Persoonlijke aandacht en oog voor detail zijn belangrijk voor het samenstellen van jouw Santos (Santos, Built for -YOUR- Life).

Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. De technische kennis van Ride Bike richt zich op: Santos bikes, Rohloff, Pinion, Son, Gates, Magura en Hope.

E-bike kennis t.a.v. Neodrive, Pendix en GoSwiss service 

 

 

 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
Ride Bike Santos Store Limburg Brabant

Santos-fietsen, maatwerk, fittings, reparaties en onderdelen.

Showroom:

- Custombuilt / Maatwerk (Santos World Store Limburg)

- Gespecialiseerd in Santos met Rohloff, Pinion, Gates riemaandrijving

- Advies (Santos onderhoud, reparatie tips / trucs, upgraden fiets)

 

Workcenter:

- Workcenter extra service: uitrusting met specialistisch gereedschap (veelal Parktool en specialistisch gereedschap voor oa Rohloff, Pinion, Gates, wielbouw, Hope etc.). 

- Santos Service Dealer

- Erkend Rohloff servicepunt

- Pinion gearbox specialist

- E-bike systemen: Santos, Neodrive Go Swiss, Pendix PX

- Remmenservice Santos (o.a. Magura en Hope)

- De werkplaats is gericht op kwaliteit en hoogwaardig onderhoud van Santos Bikes. Er wordt gewerkt met duurzame onderdelen. Afhankelijk van de drukte in de werkplaats en de winkel repareren we ook (Santos) fietsen die niet bij Ride Bike zijn gekocht. 

Door toenemende drukte in de werkplaats zal er per ingang 2022 enkel Santos fietsen gerepareerd worden*.   Er wordt in eerste instantie gekeken naar  de algemene staat van de fiets en wordt op basis daarvan beslist of we de fiets verder gaan herstellen. 

Door de vele vakantie en trekking fietsen die voor onderhoud bij Ride Bike komen is Ride Bike, gespecialiseerd in Rohloff Pinion versnellingssystemen.

* Wanneer de planning het toe laat worden fietsen met Pinion of Rohloff naaf van andere merken, aangenomen voor onderhoud en/of reparatie.