Bel mij terug Afspraak planner

Over Ride Bike

Ride Bike is een Santos World Store en richt zich op de verkoop, service,  reparatie en onderhoud van Santos Custombuilt Bicycles. 

Persoonlijke aandacht en oog voor detail zijn belangrijk voor het samenstellen van jouw Santos (Santos, Built for -YOUR- Life).

Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. De technische kennis van deze gespecialiseerde fietsenzaak richt zich op: Santos bikes, Rohloff, Pinion, Son, Gates, Magura en Hope.

E-bike kennis t.a.v. Neodrive, Pendix en GoSwiss service en garantie voor de oudere Power Series van Santos.

Ook elders gekochte Santos-fietsen en fietsen met bovengenoemde systemen kunnen bij Ride Bike terecht voor onderhoud.

Door de aanwezige kennis een zaak met een regiofunctie op bovengenoemd gebied.

 


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
Werkplaats Ride Bike, Specialist voor Santos toer- en vakantiefietsen

Werkwijze / Stappen 

Plan een afspraak

Om optimaal te kunnen focussen op de uitvoering van reparaties / onderhoud / services / advies wordt op afspraak gewerkt. 

In de werkplaats wordt met specialistisch gereedschap gewerkt. Ook de nodige scholing / training / kennis m.b.t. de aangegeven specialismes wordt (jaarlijks) bijgehouden. 

Hoe plant u een afspraak: 

- Online via het afspraken formulier

- Per mail naar info@ridebike.nl

- Telefonisch 077-4662213 (laat bij geen gehoor een bericht achter op de voicemail. Er wordt contact met u opgenomen).

Het probleem / de wens / de vraag

Geef (zo concreet mogelijk) aan wat het probleem, de vraag of de wens is, zodat we tijdens het brengmoment er nog even op kunnen inzoomen. 

Inventarisatie en afstemming met de klant

Na de inventarisatie krijgt u een advies en wordt u geinformeerd over de verwachte kosten. Mocht er tijdens het uitvoeren van het onderhoud / de reparatie iets onverwachts naar voren komen, dan wordt daarover contact gelegd. 

Het ophaalmoment

Zodra de reparatie / het onderhoud is voltooid, ontvangt u een bericht. Tijdens openingstijden van de showroom kan de fiets weer opgehaald worden. Mocht dit niet schikken, dan zoeken we een ander passend moment.

 


overzichtsfoto werkplaats

Bij Ride Bike kunt u terecht voor specialistisch onderhoud aan Santos Custombuilt Bicycles. Vakantiefietsen, Trekkingfietsen, tourfietsen, Gravelbikes, mountainbike,  Bikepacking fietsen. Ride Bike is gespecialiseerd in fietsen van het Nederlandse merk Santos. Hierdoor is er veel ervaring met Rohloff naven, Pinion Gearbox, Gates riemaandrijving. Ook fietsen van andere merken met deze systemen zijn welkom bij Ride Bike voor onderhoud en reparatie.

Door deze specialisatie, groeiende klantenkring en toenemende drukte in de werkplaats, repareer ik al geruime tijd, geen kinderfietsen, omafietsen, transportfietsen (cortina). 

Ook onbekende E-Bike systemen kunnen niet bij Ride Bike gerepareerd worden. De systemen die bij Ride Bike voor onderhoud terecht kunnen zijn, uiteraard de systemen gemonteerd door Santos, zoals Neodrive, Pendix PX, GoSwiss. Hiervoor beschikt Ride Bike over de certificaten, speciaal gereedschap en software lincentie.