Bel mij terug Afspraak planner

Over Ride Bike

De Ride Bike diensten zijn gekoppeld aan de passie voor (sport) fietsen en (duurzaam) fietsplezier.

Onze kracht zit in het luisteren naar de wensen / criteria / het doel van de klant t.a.v. de fiets. Het meedenken en oplossingen bieden die passend zijn.

Reparatie en onderhoud richt zich met name op de sportievere fietsen, waaronder: vakantiefietsen (Rohloff, Pinion, Gates), trekking fietsen, hybride fietsen, mountainbikes, racefietsen en de sportievere elektrische fiets (PENDIX, SANTOS PX, BOSCH, SHIMANO STEPS,'SANTOS' GO SWISS)


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
BIK&GO’NºMIX by Santos

Santos introduceert ‘Bikegonomix’

Het begrip ‘een fiets aanmeten’ is al zo oud als het fietspad naar Rome. Net als de bekende pasfietsen met de uitschuifbare bovenbuizen. Deze geven echter nogal een 2-dimensionaal beeld van wat lekker zit.

Bij Santos maken we een duidelijk onderscheid tussen een fiets die ‘lekker zit’ en een fiets die zó als gegoten zit dat je hem als het ware ‘aantrekt’ als een maatpak… Vanuit deze filosofie hebben we de Santos Bikegonomix pasfiets ontwikkeld.


Santos Pasfiets

De Santos Bikegonomix pasfiets voegt aan de aloude pasfiets als het ware een derde dimensie toe. Met drie uitschuifbare assen die ten opzichte van elkaar zondanig instelbaar zijn dat alles tot op de millimeter correspondeert met elk type Santos frame én elke Santos framemaat.

Is eenmaal de juiste framemaat bepaald, dan kan het finetunen beginnen. Niet alleen met stuur- en zadelpenlengtes, maar ook met een complete selectie sturen en zadels, waarmee elke Santos volledig op je persoonlijke voorkeuren af te stemmen is. Alles wat op een echte Santos past, past ook echt op de Santos Bikegonomix pasfiets!

Alles is zo gemaakt dat het in een handomdraai in te stellen en te verwisselen is. Met veel oog voor detail (bijvoorbeeld een balhoofd dat echt onder een hoek staat), maar met één duidelijk doel voor ogen: een fiets die je ‘aantrekt’, die zit namelijk ook na een paar uur fietsen nog als gegoten! Of na een paar maanden fietsen, zoals sommige Santos rijders regelmatig doen…