Bel mij terug Afspraak planner

Recensies RideBike

Klanten beoordelen Ride Bike gemiddeld met een 9,2
Totaal 115 reacties

Zelf een recensie plaatsen? Klik hier!

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jacqueline van amerongen uit Arnhem

26-01-2024
Enorm blij met de deskundigheid en betrokkenheid bij het onderhoud van mijn santos. Topservice en zeker de moeite waard om er een stukje voor om te rijden. Thnks jan

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Addie Zeegers uit Heusden

24-11-2023

Vorig jaar een setje SANTOS fietsen (dames- en heren) gekocht bij Jan.

Deze fietsen samen met Jan via de Customizer van Santos samengesteld onder het genot van een lekker bakje koffie.

Jan had van tevoren duidelijk gevraagd wat we met de fietsen gingen doen en wij werden door Jan tijdens het samenstellen, voorzien van duidelijke informatie en nuttige tips.

Wij waren verbaasd over de vakkennis die Jan had over de fietsen van Santos. Wat een vakman is die Jan!

 

Ook bij de aflevering van de Santos fietsen werd ruim de tijd genomen ook weer onder het genot van een bakje koffie.

Ook de service erna is van UITSTEKENDE kwaliteit. Hier kunnen vele collega fietsenmakers nog een voorbeeld aan nemen.

 

Een adres waarbij je als klant ZEKER geen nummer bent maar gewoon behandeld wordt als mens. Ik ervaar dit als bijzonder prettig!!

 

Kortom je nieuwe SANTOS fiets is bij Jan, gezien zijn grote vakkennis in GOEDE handen en mede daarom kan ik Jan graag bij iedereen aanbevelen.

 

Review via Google


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Daphny Am uit Leende

26-10-2023
Prima service bij Jan/Ride bike. Hij heeft genoeg aandacht voor de klant en heeft veel (technische) kennis van Santos. Dankjewel!
Review via Google

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Klaas van Steenis uit Eindhoven

25-10-2023
Mijn partner en ik hebben beide een Santos bij Ride Bike met Jan samengesteld en uiteindelijk gekocht. Jan is een vriendelijke gast, is zeer behulpzaam, weet waar hij mee bezig is, luistert goed naar wat je wensen zijn en denkt mee, neemt de tijd voor je en is zowat altijd bereikbaar voor vragen o.i.d. Dus gewoon goede service!! Wij zijn zeer content met onze fietsen. Gaan regelmatig weekenden op pad en ook de vakantie wordt per Santos gedaan (met volle bepakking). Tot nu toe zonder problemen.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Gertjan Goossens uit Sittard

22-10-2023
Deze zomer een Santos travelmaster3+ bij Ride Bike gekocht. Op alle fronten geweldig. Bij Ride Bike nemen ze de tijd voor je, geven heel goede voorlichting gebaseerd op vakkennis en ervaring waardoor je een heel mooie custombuilt Santos krijgt die voldet aan je verwachtingen. Super snelle levering en ook after sales is puik. Heb je panne onderweg bij Ride Bike helpen ze ook op afstand, waar je ook bent er wordt wat geregeld. Super!
Review via Google 

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Ilse uit Simpelveld

21-10-2023
Meer dan perfecte kwaliteit en service, ja het bestaat!! Fiets gebracht gewoon voor een beurt. Toen we de fiets afhaalden en ik er weer op reed leek het wel een nieuwe fiets. Tot in het kleinste kiertje schoongemaakt en alles perfect afgesteld, als nieuw!

9,3
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Rob van Midden uit Weert

20-10-2023
Na vele jaren dubben over (de flinke investering voor) een Santos in het voorjaar van 2022 de knoop doorgehakt en op zoek gegaan naar een Santos store. Gelet op mijn woonplaats lag Meijel voor de hand en zo kwam ik dus bij Jan Arts uit. De klik met Jan was er direct vanaf het begin: Jan neemt uitgebreid de tijd voor een advies op maat in samenspel met de klant. Nooit opdringerig, niet naar de mond pratend, wel duidelijk over keuzes. De levering van de TM3+ had nog wel wat voeten in de aarde, maar is door Santos en dankzij de inspanningen van Jan tot mijn volle tevredenheid opgelost. Ook tijdens onze fietsvakantie was Jan bereikbaar voor een 'diagnose en advies op afstand' (haperende remleiding a.g.v. verticaal transport in de bus). Inmiddels een paar fietsvakanties en 1,5 jaar woon-werkverkeer verder is de conclusie dat de TM3+ (Pinion) een fantastische fiets is. Op de weg, in de bergen, off-road, met of zonder (veel) bepakking, de Santos voelt overal veilig, stabiel en comfortabel aan. Dat we een paar maanden later ook een Santos (Cross Lite) voor mijn vrouw kochten, zegt genoeg over Jan en over Santos.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Ger Moritz uit Simpelveld

20-10-2023

Verreweg de beste Santos-dealer en -fietsenmaker van Limburg. In 2013 bij Jan Arts mijn Travelmaster gekocht. Al 10 jaar rij ik naar Meijel voor alle onderhoudsbeurten. Niet naast de deur, maar Jan Arts biedt een uitstekende en zeer flexibele service. Nooit spijt gehad voor mijn keuze voor Ride Bike Santos in Meijel.

 

Review via Google 

 


9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Toon Theeuwen uit Venray

19-10-2023
Na via kennissen al veel over Santos gehoord te hebben, besloot ik 5 jaar geleden, op mijn 68e, op zoek te gaan naar een Santos. Ondanks de pittige investering, heb ik van de koop nooit spijt gehad. Sterker nog, dat had ik 10 jaar eerder moeten doen. Maar ja, dat is achteraf. Het werd een Santos Travel Lite Plus met riem en Pinionversnelling. Met een vooruitziende blik koos ik voor een mixed framemodel. Dat heeft als voordeel dat ik ''binnendoor'' op de fiets kan stappen. Omdat inmiddels bij mij aan beide kanten een nieuwe heup is aangebracht betekent dit dat ik probleemloos met mijn Santos door kan fietsen. In de aanloop naar de koop kwam ik uit bij Jan Arts / Ride Bike. Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat hij in eerste instantie meedacht over mijn vragen en daar via diverse afspraken ook de tijd voor nam. Geen gejaagde, puur omzet gedreven, verkoper dus. Dat alleen al is een verademing. De service in de afgelopen jaren is perfect. Omdat aankoop en service perfect verlopen trajecten zijn, kan ik met een gerust hart Jan Arts / Ride Bike en Santos bij iedereen aanbevelen. Eerlijk is eerlijk, 't kost wat, maar dan heb je ook jaren en jaren wat.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Jack uit Weert

19-10-2023
Na mijn Santos-racefiets, die ruim 20 jaar dienst gedaan heeft, zocht ik een andere manier van fietsen. Dus ik was al bekend met de hoge kwaliteit van Santos en ik ben dan ook al snel in die richting gaan zoeken. Zo ben ik bij Ride Bike (Jan) uitgekomen. Bij Jan merk je dat je niet zomaar een fiets gaat kopen, want er wordt veel aandacht besteedt aan je gebruik en uitleg over alle onderdelen van de fiets. Zijn vakkennis en gedrevenheid is heel hoog en er staat altijd een bak koffie klaar. In juni 2021 heb ik mijn Santos Travelmaster 3+ mogen ophalen. Met deze alleskunner heb ik meer dan 20.000 km gefietst over verharde en onverharde wegen. Santos is zeer betrouwbaar, maar het blijft belangrijk om het onderhoud te laten doen bij Ride Bike. Ik vind het heel fijn dat Jan altijd tijd heeft voor jou als klant. In het begin had ik wat zadelproblemen en samen met Jan is dit helemaal verholpen. Ik kon een aantal zadels uitproberen tot ik tevreden was. Nooit geweten dat er zoveel te vertellen is over een zadel. Jan denkt in oplossingen en gaat voor tevreden klanten.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Paul de Winden uit Roermond

19-10-2023

Ruim een jaar geleden kwam Santos in beeld op mijn zoektocht naar de 'optimale nieuwe fiets'. Ik zocht een robuuste alleskunner, stevig en betrouwbaar op de weg, en op onverharde paden. Een trouwe metgezel onder alle weersomstandigheden. Al mijn wensen werden begrepen door Jan van Ride Bike, Santos dealer in Meijel! Twee hele ochtenden heeft Jan mij met veel geduld, passie en ongelooflijke kennis van zaken, alle mogelijkheden van een Santos uit de doeken gedaan, en meerdere proefritten in de Peel volgden. Gisteren was het zover; 6 weken na de bestelling heb ik 'mijn Santos' opgehaald. Na 3 uur instructies en wijsheden van Jan kon ik dan eindelijk beginnen aan mijn eerste fietsrit. En wat heb ik genoten, wat een rijervaring! Ik heb mijn perfecte fiets voor (hopelijk) de komende ca. 30 jaar!!! Met alle vertrouwen zie ik nu al uit naar mijn jaarlijkse service

beurt bij Jan in Meijel :-).

 

Review via Google 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Sjaak Peeten uit Grubbenvorst

17-09-2023

Ik heb mijn Santos T3+, Pinion met riem, alweer bijna 3 jr en ben ca 27000 km verder.

Steeds sta ik versteld van de (vak)kennis en bedrevenheid die Jan in huis heeft.

Als er al een probleem(pje) is, geeft Jan niet op. Hij blijft zoeken naar een tevreden oplossing. Kort door de bocht een "top zaak".

Jan bedankt voor de super service.

Sjaak Peeten

 

Review via Google 

 

 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Pauline Jongenelen uit Helmond

28-06-2023

review via Google Business Profile

 

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over Ride Bike.

Jan heeft mijn Santos fiets met een Pendix motor omgetoverd tot een krachtige, soepele en betrouwbare elektrische fiets die eigenlijk niet anders aanvoelt dan mijn Santos fiets zonder ombouw. Jan heeft met vakmanschap en precisie gewerkt. De doorlooptijd van het ombouwproces was verrassend snel.

 

De directe Pendix motor is even wennen maar na twee dagen is dit de beste elektrische fietservaring die ik ooit heb gehad. Na tochtje van 75 km fietsen met flink wat tegenwind bijna nog 70% batterij capaciteit over.

Jan zijn aandacht voor detail, klantenservice en technische bekwaamheid hebben indruk op me gemaakt.


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Joep Noteborn uit St. Odilienberg

17-02-2023

Review via Google

Tijdens mijn fietsvakantie rond de Noordzee, is mijn Santos Cross Lite door een val beschadigd geraakt, wat resulteerde in een deuk in het frame. Ik baalde, maar dacht ook weer van „so what“ ,totdat ik te horen kreeg dat het frame daar kan gaan scheuren. Balen. Bij Ride Bike Meijel aan Jan om raad gevraagd, wat resulteerde in een perfecte afhandeling door verzekeringsmaatschappij en kon uiteindelijk de ombouw van alle onderdelen op een nieuwe kader plaats vinden. Omdat ik zelf een opleiding voor fietsenhersteller volg , was ik zeer geïnteresseerd in dit proces en daarom hierbij graag aanwezig. Geen probleem. Onder de indruk van Jan’s deskundigheid, toch weer wat handigheidjes opgedaan. Bedankt voor al jouw moeite en gezelligheid en succes met deze mooie winkel! Zie je naar mijn Polen-reis. Groetjes Joep.

 

(Translated by Google)

During my cycling holiday around the North Sea, my Santos Cross Lite was damaged by a fall, resulting in a dent in the frame. I was disappointed, but also thought "so what" again, until I was told that the frame could tear there. To compress. Asked Jan for advice at Ride Bike Meijel, which resulted in a perfect handling by the insurance company and eventually the conversion of all parts to a new frame could take place. Because I myself follow a bicycle repair course, I was very interested in this process and therefore gladly attended. No problem. Impressed by Jan's expertise, still learned some tricks. Thank you for all your effort and fun and good luck with this beautiful store! See you to my Poland trip. Greetings Joep.


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Chris Horemans uit België

26-08-2022

Mijn Santos T3+ met 8000 Km gisteren binnengebracht bij RideBike met het oog op een tocht naar Italië. Vandaag een testritje gemaakt van 50KM. Wat een fijne Vakman is die Jan! Mijn fiets heeft nog nooit zo lekker gelopen. Geen piepje noch krakje, alles maar dan ook alles is nagezien en afgesteld. Fiets is beter dan nieuw. Jan ferm bedankt voor het perfecte werk.

 

(Translated by Google)

My Santos T3+ with 8000 Km brought in yesterday at RideBike with a view to a trip to Italy. Made a test drive of 50KM today. What a fine craftsman that Jan is! My bike has never run so smoothly. No beep or creak, everything and everything has been checked and adjusted. Bike is better than new. Jan thank you very much for the perfect work.

 

Via Google Reviews

 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Paul Klein Tuente uit Venlo

05-03-2022

Verkoop en onderhoud adres voor Santos kwaliteitsfietsen. Prima service door Jan Arts.

 

Via Google 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Harry van de Borg uit Venray

29-11-2021
Totaal plaatje. Ook service tussendoor. Fiets kijkt weer als nieuw

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Han Huijsman uit Helmond

29-11-2021
Volgens afspraak, op tijd, klantvriendelijk en prima service!

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

D. van Andel

01-11-2021
Jan heeft tijd voor zijn klant. Zoekt naar oplossingen, en geeft goede service. De koffie smaakt goed!
Via Askemo 

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Ricky uit Maasmechelen

13-10-2021
Duidelijkheid over alles. Uitleg. Toegankelijkheid. Enthousiasme voor Santos!
review via Askemo 

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Ger uit Simpelveld

11-10-2021

Na de jaarlijkse beurt loopt de fiets weer super! Afspraak maken voor jaarlijkse beurt van onze Santosfietsen met Jan van RideBike gaat zeer klantvriendelijk.

 

Review via Askemo


8,0
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Mark uit Linne

04-10-2021
Als ik een punt kon vinden zou ik zeker een tip willen geven. Deze fietsspecialist straalt de passie van af. Alleen maar lof.
Review via Askemo 

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Peter uit Weert

04-10-2021
Gewoon, prima werk!
Review via Askemo

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Jack uit Weert

06-06-2021

Afgelopen vrijdag heb ik mijn Santos uit handen van Jan Arts van Ride Bike mogen ontvangen.

Het weekend is bijna voorbij en ik mag zeggen dat het een fantastische fiets is. Vandaag stond

een tour langs de Z-Willemsvaart en de Maas gepland.

De voorbereiding was anders als bij de racefiets, want nu kon ik gewoon alles wat ik wilde meenemen

in de fietstassen en dat is toch wel heel leuk. Heel belangrijk : de camera ging gewoon mee.

Ik had vrijdag en zaterdag al wat tochtjes gemaakt, maar vandaag dan de ultieme beproeving.

Het is heerlijk om gewoon een onverhard pad op te schieten en dan op de mooiste plekken terecht te komen,

waar je met de racefiets niet komt. Het voelt aan of de Travelmaster 3+ gemaakt is voor dit soort werk.

Een prachtige ervaring.

 

Onderweg wat foto's gemaakt van het nieuwe fotomodel en zo ben je toch anders bezig tijdens

een fietstocht. Ik heb zelfs gepauzeerd om een broodje te eten op een mooie plek langs de Maas.

Op de racefiets deed ik dit fietsend. Dus al met al heel relaxt en meer avontuur.

 

Dank voor het team en niet in de laatste plaats Jan Aarts voor het leveren van deze mooie fiets.

Ik heb veel vertrouwen in de service van Santos en de leveranciers.

 

 


9,7
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Pieter uit Horn

08-05-2021

Nondeju wat is die fiets geslaagd 💥🎉

Rijdt lekker in het bos en op de weg

Banden prima!

Is precies wat ik wilde

Groetjes


9,7
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Alex Schaap uit Venray

05-03-2021
Beste fietsenwinkel van de regio en verder.. Mijn Santos vandaag opgehaald. Het trajekt erheen was lang. Ergens vorig jaar een hele middag met Jan (de fietsenmaker/eigenaar) aan het uitzoeken geweest . Koffie erbij en alle vragen werden uitgebreid beantwoord en overwegingen gemaakt tussen mogelijkheden en wensen. Jan smeert je geen fiets aan maar weet wel uit je wensen een gepaste Santos voor je samen te stellen. Hij weet van de hoed en de rand en heeft mooie oplossingen voor specifieke vragen/wensen. (In mijn geval een speciale stuurconstructie i.v.m. nekklachten) Na nog wat bellen, mailen en appen is na een paar maanden de bestelling gedaan. Wil je en Santos? Dit is je adres!

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Luc Vercauteren uit Maastricht

02-03-2021
Wat een fijne fietsenwinkel en dito sfeer; ik ga hier vaker terugkomen. Jan weet wat hij doet, neemt alle tijd voor je fiets en vertelt duidelijk wat en waarom hij iets doet. Een pareltje in Noord Limburg !
Review ontvangen via Google.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Wim van der Poel uit Evertsoord

21-01-2021

1 jaar Santos-rijder.

 

Een jaar geleden kocht ik een fiets bij Jan ofwel een Santos bij Ride-Bike.

Jan vroeg mij onlangs of ik mijn ervaringen in dat afgelopen jaar eens wilde beschrijven.

Bij een dergelijk verzoek komt al gauw de vraag naar boven of verwachtingen zijn waargemaakt(?)

Feit is dat de initiële investering in een Santos vele malen hoger ligt dan bij een gemiddelde andere (vergelijkbare??) fiets. Wat je daarvoor terugkrijgt is wellicht prima economisch te kwantificeren maar zo ingewikkeld wil ik het niet maken. Ik toets alleen aan mijn gevoel; zou ik vandaag weer hetzelfde doen? En dan is mijn antwoord; Ja, ben er nog steeds heel blij mee.

Ruim een jaar geleden ging ik op zoek naar een alleskunner onder de fietsen. Ik was eindelijk zo ver dat ik niet altijd en overal op een “topprestatie” gericht hoefde te zijn. Dit heeft zón beetje 50 jaar geduurd maar nu was ik toch ook zo ver dat ik me puur op plezier kon richten.

Dat betekende overigens niet dat ik met vrijblijvende verwachtingen een nieuwe fiets ging samenstellen. De belangrijkste criteria waren voor mij;

Onderhoudsvrij- hoge stabiliteit (ook met extra bagage) maar toch voldoende dynamisch in het terrein- goede (naaf) verlichting- in slechte weersomstandigheden toch redelijk schoon blijven – mogelijkheid tot montage van voor-en achter dragers – snel op weg en in het terrein en toch comfortabel bij “familie-ritjes”.

Hierop terugkijkend kan ik niet anders concluderen dan dat we aardig geslaagd zijn om tot een dergelijk ontwerp te komen. Jan was ook erg betrokken om de gewenste onderdelen bijeen te zoeken en mee te denken in mijn wensen. Ik heb op verschillende fietsen kunnen testrijden. Ook dat was erg behulpzaam. Natuurlijk heb ik compromissen moeten sluiten, en zou ik bepaalde detailkeuzes nu anders maken.

Grootste theoretische nadeel is het gewicht van de fiets. Daar merk ik bij het fietsen overigens vrij weinig van. Alleen het optillen van de fiets moet ik niet te achteloos doen.

Erg blij ben ik met de pasvorm van het frame. Dat is geen vanzelfsprekendheid met mijn lengte van bijna 2 meter. Een groter frame is niet meteen een passend frame. Het toont wendbaar in het veld en super strak in de afdaling. Ik heb precies dat gekregen wat ik wilde.

De draaishifter waar ik voor gekozen heb (ik was vroeger dol op mijn Gripshifters op mijn ATB) blijkt een mindere keuze in combinatie met het dropbar-stuur. Meestal moet ik mijn rechterhand van de buitenkant van het stuur verplaatsen naar de binnenkant van het stuur om te schakelen. Geen probleem bij een rustig toertje, wel als je in het veld snel moet schakelen of in een bergachtige omgeving zit. Was natuurlijk te bedenken maar ik besloot pas op het laatste moment om toch het aanvankelijk gekozen stuur te vervangen door een drop-bar en dacht niet aan de shifter(s).

Het afgelopen jaar heb ik nog wat extra zaken aan mijn fiets laten toevoegen die vroeger als “vloeken in de kerk” te boek stonden; een standaard (verrekte handig !) en zelfs een klein spiegeltje. Een bel had ik al bij aanschaf laten monteren. Allemaal zaken die erg prettig zijn als je je “topsport-ego” een beetje achter je hebt kunnen laten…

Ik heb het eerste jaar ongeveer 5000 km( Vooral offroad ) met de fiets gereden. Het gevoel wat daar vooral bij overheerste is dat geen enkel parcours een obstakel kan vormen. Het gevoel wat ik ook heb als ik mijn regenkleding draag; onkwetsbaarheid. Lekker hoor.

Een hele fijne fiets die ik bij een fijn adres heb gekocht.

Hier ga ik nog veel plezier aan beleven.

 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Joseph Avgoustakis uit Maasmechelen België

14-01-2021
Ik zag zoals zoveel fietskopers in spe door de bomen het bos niet meer dus gisteren een bezoekje gebracht aan Ride Bike. Nog nooit zo'n aangenaam, informatief en rustig gesprek gehad bij een fietsdealer, die er alle tijd voor nam. Op alles heeft Jan en gepast en duidelijk antwoord en je mag het direct in de praktijk uitproberen op een van zijn vele en prachtige Santossen. M.a.w. dat bos is momenteel veel duidelijker en ik weet waar ik moet gaan als ik ooit een Santos aankoop.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Piet

08-12-2020
Ik heb samen met Jan van Ride Bike een Santos samengesteld. Na een zeer uitgebreide uitleg over de vele mogelijkheden en een middag testen op verschillende uitvoeringen de fiets van mijn dromen uitgekozen. Tijdens dit proces is er veel tijd en aandacht besteed aan mijn vragen en wensen. Na enkele weken wachten was de fiets klaar en mocht ik mijn Santos ophalen bij Ride Bike. Ook tijdens de aflevering werd er weer veel aandacht en tijd besteed aan de aflevering. De fiets is perfect afgesteld op mijn lichaam. Inmiddels heb ik bijna 1000 kilometer gereden met mijn fiets. De fiets voldoet volledig aan mijn verwachtingen en is de investering meer dan waard.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Tom Klaassen uit Helmond

21-10-2020
In 2019 in contact gekomen met Ridebike omdat ik mijn Santos wilde laten ombouwen met pendix voor een E bike omdat de fabriek Santos mij adviseerde om dit te laten doen door Ridebike Alles perfect verlopen en dan ontdek je het vakmanschap van Ridebike Fiets daarna ook het onderhoud laten doen tot mijn volle tevredenheid Ook toen mijn accu stuk ging heeft Ridebike laten zien dat service bij deze fietsenmaker heel hoog in het vaandel staat. Conclusie:een top zaak

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Peter Verheijen uit Weert

14-05-2020

In 2012 kocht ik mijn eerste Santos bij jullie. Jouw gedrevenheid, kennis van zaken en vooral ook de tijd die je besteed aan je klanten zorgen ervoor dat ik heel graag in jullie zaak kom. Inmiddels 3 (incl. die van Gerry) Santosfietsen verder (waarvan één door minder leuke omstandigheden) ben jij gegroeid naar een echte Santos Worldstore. Gefeliciteerd en ik hoop dat je hier nog veel goede jaren aan vast mag plakken.

 

Via Facebook https://www.facebook.com/ridebike.nl


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Sander uit Baarlo

29-09-2019
Na wisselende ervaringen met de gevestigde Nederlandse fietsenbouwers, op zoek gegaan naar een onverwoestbare fiets. Uiteindelijk eens naar RideBike in Meijel gaan om een Santos Travelmaster 3+ in het echt te gaan bekijken. Eigenaar Jan had een Travelmaster 3+ staan, in ook nog de framemaat die ik voor ogen had. (Ik ben geen kleine jongen…) Aanvankelijk geen testrit gemaakt, want die prijs! Absoluut geen goedkope fiets, ik ben tenslotte (nog) geen vakantiefietser! Na een periode wikken en wegen en verschillende configuraties gemaakt te hebben op de website van Santos, met Jan een afspraak gemaakt om de laatste knopen door te hakken en “mijn” fiets te configureren en bestellen. Daar zijn wel wel enkele uurtjes zoet mee geweest! Dankzij de contacten van Jan met de Santos-bouwers, heb ik m’n fiets zelfs een persoonlijk detail kunnen geven! Inmiddels maak ik geregeld ritjes van 80 tot 100 km, on- en off road. Zo nu en dan ga ik even aan bij RideBike. De koffie staat klaar en wordt er altijd wel even gevraagd hoe het met de fiets gaat. Ik kan uit ervaring zeggen dat Jan bereid is om tussen zijn werkzaamheden door niet te beroerd is om even wat te checken, of -als nodig- aan te draaien. Nog geen moment spijt gehad van de aanschaf. Zeer tevreden met m’n fiets, en de service van RideBike!

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Gerry uit Schagerbrug

13-09-2019

Zomervakantie 2019. Tijdens onze fietsvakantie, op onze mooie Santos fietsen, kreeg ik op zaterdag last van een lekke rem, waardoor het lastig was om verder te gaan. We baalden enorm omdat een fietsenmaker op maandag altijd vrij is en wij dus op zijn vroegst op dinsdagmorgen geholpen zouden kunnen worden. Een erg vervelend oponthoud dus, als je nog vele kilometers voor de boeg hebt. Na een belletje was Jan Arts bereid ons op maandagochtend te helpen. Wat een klantvriendelijkheid! En wat waren we ook onder de indruk van je deskundigheid! Jan, nogmaals bedankt en heel veel succes met je mooie winkel! Hartelijke groeten van Jos en Gerry uit Schagerbrug.

 Via Google reviews 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Ben van der Putten

19-03-2019
Mijn vrouw en ik rijden allebei een Santos Travelmaster 3+ en zijn onlangs verhuisd naar Limburg. Wij waren al dik tevreden met onze vorige Santos winkel (De Fietser te Hoogwoud) en hadden nooit verwacht gelijkwaardige service te kunnen krijgen. Wat blijkt...de service is eigenlijk zelfs nog beter! Wij zijn bij Ride Bike geweest voor twee beurtjes aan de fietsen en een defecte Rohloff naaf. Alles is volledig in orde gemaakt en we kunnen nu weer even vooruit komende zomer. Zolang als wij in Limburg wonen zullen wij klanten zijn van Jan Arts. Aardige kerel, fatsoenlijke prijzen, uiterst hulpvaardig en zet net dat stapje extra vergeleken met zijn concullega. Dat maakt de beleving van het rijden van een Santos fiets nog beter dan het al is!
Review via Google zie hier 

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Albert Dictus uit Genk België

22-01-2019

Met een Santos onder je kont kom je door heel het land,sneeuw of regen hij blijft gaan. top shop

ViaFacebook klik voor de link 

 


9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Erwin van Berkel

11-01-2019

Een mooie winkel waar veel tot bijna alles mogelijk is qua samenstelling van je nieuwe Santos fiets, trekfiets of mountainbike. . .waar je een voorlichting krijgt die uitgebreid en duidelijk is en zeker. . .begrijpend is. Naast de innovatie die Jan doet aan studies blijft hij zichzelf steeds uitdagen naar nieuwe mogelijkheden.

 

Goed dat je op dit vlak gespecialiseerd hebt Jan. . .tot binnen kort maar weer.


9,7
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Pieter Reus uit Herten

14-12-2018
Ik keek al een tijdje verlekkerd naar Santos, maar de gate belt met rohloff kost een lieve duit. Uiteindelijk zag ik een 2e hands travelmaster 2.6. Vervolgens heb ik Jan gevraagd of hij deze fiets op mijn maat wilde afstellen en alles weer zo goed als 'nieuw' wilde maken. Dat alles was in één zucht (vloek was geheel overbodig:-) geregeld, waarbij Jan de fiets heeft uitgebouwd tot mijn sublieme travelmaster. Ik ben heel erg blij met zijn service en het persoonlijk contact met Jan. Dank je wel Jan en graag tot ziens!

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Hans Deckers uit Thailand

07-11-2018
Ik heb zelf een fietsbedrijf in Thailand en was bij Jan voor informatie over een Santos vakantiefiets. Zelden zo'n goede uitleg gehad, dit kom je haast niet meer tegen in Nederland. Jan is een vakman.
Recensie via Facebook zie link hier

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jaap Kok uit Haelen

11-09-2018
Bij Ride Bike Santos Store Limburg ben je aan het goede adres als het gaat om service en deskundigheid. Eigenaar Jan neemt alle tijd voor je en niets is hem teveel. De klant is hier nog echt koning. Het merk Santos staat voor pure kwaliteit. Hoogwaardig afgewerkte fietsen ontwikkeld en gebouwd in nederland door mensen met een grote passie voor fietsen. Ga zo door Jan !!!
Review via Google zie link 

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Hub Crijns uit Brunssum

28-06-2018
Onderhoud Santos Rohloff. Aandacht voor je fiets zoals je het graag ziet.

9,7
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Ilse Hessels uit Simpelveld

27-01-2018
Super service en kwaliteit, niets is Jan te veel, alles voor een tevreden klant en enorme vakkennis.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Els van den Ende uit Venlo

28-12-2017
Een winkel met uitstekende service, vriendelijke eigenaar die alle tijd voor je heeft.
Review via Google 

9,3
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Mountainbiker

24-10-2017
Santos mountainbike met riemaandrijving en Rohloff naaf gekocht bij Ride Bike. Erg goed advies gehad over maatvoering en mogelijkheden van het samenstellen van de fiets, compleet met fietsmeting. Inmiddels enkele weken met deze fiets aan het rijden. Fantastisch en nagenoeg geen onderhoud meer nodig.

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Ton uit Venlo

10-08-2017

Hoi Jan,

Loopt weer als n machientje, de zit is nog beter, bedankt voor je service, helemaal top!

Sportieve groeten,

Ton


8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Frankie uit Roermond

18-05-2017
C-Bear trapas laten monteren bij Ride Bike Ik ben nu eindelijk van die vervelende kraak af in mijn Cannondale trapas.

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Hennie uit Weert

16-05-2017
Mijn idworx Off Rohler voor groot onderhoud naar Ride Bike gebracht. Daar was de fiets hard aan toe. Alles loopt nu weer als nieuw, perfect. Nog bedankt voor de onderhouds tips voor de Rohloff naaf.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

W vd Heijden uit Meijel

13-05-2017
Santos met rohloffnaaf, riemaandrijving en laufvork aangeschaft. De fiets was netjes op tijd geleverd. Niets te klagen over de service. Ik ben altijd netjes geholpen. Ga zo door.......

9,3
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 10

W.Geris uit Meijel

11-11-2016
Uitstekende vakkundige uitleg Vriendelijke benadering Perfecte fiets Goede service

9,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 7

Annie Kerkhove uit Be-3950 Bocholt

10-11-2016
-Hallo, Mijn persoonlijke mening : ik vind de fiets heel duur, ik heb echter geen spijt van mijn aankoop , deze fiets rijdt heel goed, aangenaam, bolt lekker, enz... De voornaamste reden dat ik deze fiets heb gekocht : het weinige onderhoud , Dat vind ik zeer belangrijk.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Anoniem

09-11-2016
Aanschaf nieuwe Santos fiets

8,3
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Rob uit Meijel

21-07-2016
Zeer tevreden met de gedane Fietsfitting bij Ride Bike. Eerst een basis meting zoals in andere fietszaken maar daarna veel verder op de cijfertjes (kniehoeken, schouderhoeken, kneeing-in etc.) maar ook het gevoel wat je zelf bij bepaalde standen hebt. Persoonlijk advies staat bij Jan Arts hoog in het vaandel, en het belangrijkste, ik zit sinds jaren weer lekker op mijn Fiets zonder dat constant over het zadel zit te schuiven

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 9

PAJ uit Tilburg

02-03-2015
Top product, prima prijs, bezorging wat problematisch, maar prima communicatie en ondersteuning. Aanrader.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Richard uit Roermond

10-01-2015
Enthousiaste mensen. Altijd adviserend en vakkundig. Prima service ook na de aankoop.

9,3
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Chris uit Heel

19-12-2014
Dit is een rijwielzaak waar de passie van de eigenaar je al doet besluiten om hier je fiets te kopen. Bevlogen Bekwaam en Betrokken zijn 3 elementen die bij Ride Bike absoluut aanwezig zijn. Voor liefhebbers Door liefhebbers.

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Patrick uit Meijel

21-11-2014
Een servicegerichte fietsspeciaalzaak met heel veel expertise op het gebied van MTB en race!

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Corne uit Meijel

16-06-2014

Blij met mijn nieuwe fiets Santos 4.29 Custombuilt Rohloff / riem / HS33firmtech

mijn dank gaat uit naar Ride Bike voor het goede advies en service.

Bedankt Jan Arts en Mark Eickmans en ga zo door.


9,7
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Corne uit Meijel

11-06-2014
Heb er verschillende fietsen gekocht en ben erg goed te spreken over de klantvriendelijkheid en de service en erg belangrijk een goed gevoel er over hebben samen met een goede bak koffie.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Andre Sen

10-06-2014
Wat een geweldige kennis hebben ze hier. Een echte aanrader. Het zijn volgens mij toch een van de beste vakmensen. Deze winkel kan ik echt iedereen aanbevelen. Een zaak met een super service, en staat garant voor werkzaamheden.

9,7
Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 10

Mart uit Neerkant

24-05-2014

Bij de aanschaf van 2 E bikes adviseerde Ride Bike ons de Canondale Mavaro.

Na 2 maanden fietsen zijn we heel erg tevreden met onze aankoop.


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Piet uit Meijel

15-05-2014
Aanschaf nieuwe fiets

9,7
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Sjaak uit Meijel

13-05-2014
Aanschaf nieuwe fiets

8,3
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 9

Theo uit Meijel

12-05-2014

Wij hebben de nieuwe fiets pas 2 weken.

Het heeft in die 2 weken zoveel geregend dat de fiets nog zeer weinig gebruikt is.

Ervaring met Ride bike uit het verleden is goed.


9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

René

07-05-2014
Na goede ervaringen van kennissen met Jan in gesprek gekomen over de aanschaf van een elektrische fiets. Er werd zeer goed geluisterd naar mijn wensen, en er werd alle tijd voor me genomen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. professionele aanpak en alle afspraken worden correct nagekomen.

7,7
Service: 8
Deskundigheid: 7
Prijs / Kwaliteit: 8

Peter uit Tienray

07-04-2014
Ik heb in dec 2013 een nieuwe mountainbike besteld. Er is veel tijd en geduld geweest voor het samenstellen van deze fiets. Naderhand hebben we nog veelvuldig overleg gehad over de maatvoering van de fiets; deze was in eerste instatntie te groot ingeschat maar bij nader inzien is dit bijgesteld. Dit heeft mij een of twee bezoeken extra gekost maar heb dit niet als een probleem ervaren. Ook hier is tijd en geduld genomen om tot een goed eindproduct te komen. Ik heb door mijn positieve ervaringen Ride Bike inmiddels aanbevolen bij een collega die een Canondale mountainbike overweegt.

8,3
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Anoniem uit Meijel

04-04-2014
Prima advies, vriendelijk personeel. Netjes geholpen!

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Anoniem

04-04-2014
Gezellige en vriendelijke mensen die daar werken en je wordt daar altijd goed geholpen.

9,7
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Ludo uit Neerkant

04-04-2014
Aanschaf nieuwe Giant XTC Mountainbike

9,3
Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Mart uit Neerkant

04-04-2014
Onderhoud aan Koga Miyata Tesla E-Bike.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Willem uit Swolgen

04-04-2014
Een goede fietsenzaak, waar men zelfs bereid is om na sluitingstijd tijd voor je te nemen, met het uitzoeken van een goede Santos fiets. Ook de service is van hoog niveau

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 7

Luuk uit Meijel

04-04-2014
In maart een mooie fiets gekocht met alle benodigdheden die erbij horen

7,3
Service: 8
Deskundigheid: 7
Prijs / Kwaliteit: 7

Hans uit Weert

04-04-2014
Aanschaf Cannondale Mavaro E-Series

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Roeland uit Beringe

30-10-2013

Zeer goede uitleg en duidelijk advies.

Zeer persoonlijk door afspraak te kunnen maken in de avond.


9,3
Service: 10
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Frans uit Meijel

26-09-2013

JAN EN MARK. MIJN FIETS IS NU 100% [DE RIH] BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE.

 

BLIJF ZO DOORGAAN!


8,3
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 9

Jos uit Meijel

22-09-2013
Aanschaf nieuwe fiets

8,3
Service: 9
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Arno uit Griendtsveen

21-09-2013
Aanschaf nieuwe Cannondale E-Series elektrische fiets

8,3
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Giel uit Meijel

20-09-2013

Leuke korting op nieuwe fiets

 


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jessie uit Meijel

19-09-2013
Aanschaf nieuwe Cannondale racefiets

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Gerda uit Meijel

19-09-2013
Onderhoud Koga Miyata Tesla E-Bike

8,0
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Rob uit Meijel

19-09-2013

neemt veel tijd voor een persoonlijk en deskundig advies.

Goed assortiment.

 

Tips:

Planning van reparaties lijken uit te lopen in de tijd waardoor er in piekmomenten veel druk ontstaat. Mede ook omdat de eigenaar zowel tijd neemt om de verkoop te doen als reparaties uit te voeren.

 

Verkoop kan in tijd afnemen door af te tasten of een klant de technische achtergronden wil weten of niet. Vanuit vakideologie wordt vaak diep ingegaan op de materie terwijl niet iedereen daar interesse in heeft.

Dit kan je aanzienlijk tijd besparen, zonder dat dit inbreuk doet op het gevoel van de klant, nl er wordt tijd en energie in me gestoken om me te begeleiden naar de perfecte keuze.


7,7
Service: 9
Deskundigheid: 7
Prijs / Kwaliteit: 7

Piet uit Heufkesweg Meijel

19-09-2013
Aanschaf Cannondale Synapse racefiets

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Piet uit Helden

19-09-2013
Prima geholpen bij aanschaf Cannondale Mavaro E-Bike

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Anoniem uit Helden

19-09-2013
Aanschaf nieuwe fiets

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Pascal uit Nederweert-Eind

19-09-2013

Onlangs een mountainbike aangeschaft bij Ride Bike.

Ik kan er kort over zijn:

Goed advies, goede service, er wordt interesse getoond in de klant en er is altijd tijd voor een praatje met een bak koffie. Top!


9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Rob uit Meijel

19-09-2013
Aanschaf nieuwe fiets

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Andreas uit Duitsland

28-08-2013
wir waren Anfang Juli bei Ihnen mit unserem Tandem und Sie haben uns sehr gut mit dem Sattel für meine Frau beraten, mit dem bei Ihnen gekauften SQlab Sattel hat sie wirklich kaum noch Probleme, nochmal vielen Dank für die gute Hilfe

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Fons uit Weert

14-08-2013
Zeer goed, ben blij dat ik deze Cannondale dealer gevonden heb.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

George uit Nuenen

06-08-2013
Deskundige en prettige mensen. Ik kan ieder aanraden daar naar toe te gaan voor aankoop of onderhoud. Een omweg waard.

8,0
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Angela uit Meijel

01-07-2013
Heeft tijd genoeg voor je en luistert nadrukkelijk naar de wensen van de klant.

8,7
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Jolanda uit Meijel

25-06-2013

Goede service, vriendelijk. Goed assortiment.

 


8,3
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 9

Frans uit Meijel

25-06-2013
Aanschaf nieuwe fiets

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Michel uit Meijel

25-06-2013
Mijn ervaring met dit bedrijf zijn heel positief te noemen. Wij hebben in een korte tijd hier twee nieuwe fietsen gekocht en zijn toen van uitstekend advies voorzien. Verder een heel vriendelijke en deskundige behandeling gehad in uitleg en aanbeveling.Zal het bedrijf zeker aanbevelen in mijn vrienden en kennissen kring.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Theo uit Venlo

25-06-2013

Goede en prettige advisering.

Jan neemt tijd voor zijn klanten.

Lijkt tot nu toe zeer betrouwbaar.


9,3
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Evelien uit Steyl

25-06-2013
Aanschaf nieuwe Cannondale Mavaro Rigid E-Series

9,3
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Bert uit Meijel

24-06-2013
Nemen de tijd voor je, goed advies.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Corne uit Meijel

24-06-2013
Reparatie en/of schadeherstel

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Ger uit Cadier en Keer

16-06-2013

Hallo Jan,

Ik laat je weten dat ik uitermate tevreden ben over de Cannondale Mavaro fiets die ik bij jou heb gekocht. Superfiets!!! De reacties van kennissen en collega’s zijn niet van de lucht.

Maar het belangrijkste hij bevalt mij enorm goed. Geen spijt van aankoop. Nog bedankt voor je goede adviezen. Ik hoop er nog lang plezier van te hebben. Het heuvelland kan ie goed hebben.


10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Sjra en Wil uit Roermond

16-05-2013
Wij, mijn vrouw en ik waren op zoek naar een fiets met ondersteuning. We zochten een fiets, licht van gewicht in verband met de hanteerbaarheid en vervoer op de auto. Jan, van Ride Bike gaf een deskundige uitleg en vergat ook niet dat we nog een andere wens hadden: een ondersteuning met groot bereik. We kwamen samen uit bij Cannondale met de bekende Bosch motor. We fietsen nu een maand en zijn uitermate tevreden over onze nieuwe aankoop en zijn blij dat we Ride Bike in Meijel hebben gevonden. Hij maakte enkele aanpassingen: stuurhoogte en een speciaal zadel. En zo is het voor ons nu ... Genieten.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Dave uit Neerkant

16-05-2013
Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Goede service in een prima sfeer. Men neemt ook echt de tijd voor je. Dit kan natuurlijk ook wel eens minder positief uitvallen voor klanten die binnen komen terwijl Jan en zijn vrouw met een klant bezig zijn en dan geholpen worden door de jonge monteur. Die is wat minder qua kennis is mij ten gehoren gekomen. Dit niet zelf geconstateerd maar van horen zeggen. Doe er je voordeel mee.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Hans uit Venlo

16-05-2013
Nieuwe vakantiefiets gekocht.

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Ger uit Grahoek

16-05-2013

Uitgebreid advies en goede aanbevelingen voor de koop

van twee nieuwe e-bikes.


8,0
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 7

Anoniem

15-05-2013
Aanschaf nieuwe fiets

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Patrick uit Helmond

06-05-2013
Na ontvangst met een kop koffie, hebben we mijn wensen doorgenomen. Nadat deze duidelijk in kaart zijn gebracht, hebben we samen de mogelijkheden doorgenomen. Cannondale, Giant en GT. Deze fietsen hebben we uitgebreid met elkaar vergeleken. Uiteindelijk, na een proefrit, hebben we nog een electronische fietsmeting gedaan en is het een Cannondale geworden. Vervolgens is er nog ruim de tijd genomen om de fiets aan te kleden met accessoires. Geen opdringerige verkopers, maar aandacht voor de klant en de best passende fiets staat centraal. Kortom, een heel plezierige koopervaring. Ik ben zeer tevreden.

9,3
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Martijn uit Neerkant

06-04-2013
Voor de aanschaf van een nieuwe mountainbike bij Ride Bike geweest. Zeer deskundig advies, je hoort dat ze echt wat van de fiets en de merken weten tot in details. Na het gesprek, wat zelfonderzoek en de meting uitgekomen bij een Giant Talon 1 29er. Prachtige fiets die zich geweldig gedraagd in het bos. Ik weet zeker dat ik veel plezier ga hebben van mijn nieuwe fiets, hiervoor bedankt.

9,3
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Ivo uit delft

04-04-2013
Altijd behulpzaam en de onderdelen die ik specifiek nodig heb die kunnen zij altijd leveren. Ik ben ze erg dankbaar voor die onderdelen kan ik weer lekker biken op mijn Cannondale Jeckyll

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Bram uit Sevenum

02-04-2013
Jan heeft me advies gegeven ivm een nieuwe fietszadel op mijn racefiets. Mbv een zadelmeting heb ik nu geen last meer van zadelpijn na een lange rit.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Frank uit Swalmen

30-03-2013
Nieuwe Cannondale Mountainbike gekocht,goed en deskundig advies en perfecte nazorg

8,3
Service: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 9

M. uit Ospel

15-12-2012
Aanschaf nieuwe Cannondale Mountainbike.

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Gary uit Helden

14-12-2012
We hebben twee Santos fietsen aangeschaft bij Ride Bike in Meijel. Een avond lang meten en kletsen en kiezen en proberen en koffie drinken. Leuk. Nazorg prima! Beloften zijn ook ingelost. Er wordt tijd besteed aan je vragen.

9,0
Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Pim uit Meijel

12-05-2012
Nu inmiddels drie fietsen gekocht bij RideBike ( een Santos mountainbike, een Cannondale hybride fiets en een ebike van Kalkhoff). We zijn zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf als ook de service en levering. Het voordeel is dat Jan zelf een fanatieke fietser is (geweest :-) ) en ook die ervaring meeneemt in zijn adviezen. Kortom, een hele goede fietsspecialist!

8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

P. uit Meijel

07-05-2012
Uitgebreid advies, compleet met meting. Fiets rijdt echt fantastisch.

10,0
Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Martin en Hanneke uit Hoofddorp

17-06-2011

Toen de riem van onze Santosfiets brak baalden we enorm (het was 1e Pinksterdag). We waren met vakantie in Reuver en wilden ivm. ons 25 jarig huwelijksfeest terug fietsen naar Hoofddorp.

Na googlen op internet kwamen we bij Bike Ride terecht. Heel "toevallig" was Jan Arts in zijn zaak en nam de telefoon op.

Hij dacht met ons mee en we konden de volgende dag (terwijl hij eigenlijk vrij was) komen voor een nieuwe riem!!!

We zijn diep onder de indruk van zo'n klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Inmiddels hebben we 200 km gefietst en zijn weer veilig thuis.

Jan,nogmaals bedankt en veel succes met je mooie fietsenwinkel!

Hartelijke groeten,

Martin en Hanneke Verhage

Jan,nogmaals bedankt


8,7
Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Wim Verbruggen uit Steyl

01-01-1970
Eventjes een duim opsteken voor de mannen van Ride Bike! We zijn heel happy met onze Cannondale bikes. Super wendbaar, lekker snel en vooral ook een sportieve look. En de service van Ride Bike? PUIK!

8,3
Service: 9
Deskundigheid: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Corne uit Meijel

01-01-1970

Blij met mijn nieuwe fiets Santos 4.29 Custombuilt Rohloff / riem / HS33firmtech

mijn dank gaat uit naar Ride Bike voor het goede advies en service.

Bedankt Jan Arts en Mark Eickmans en ga zo door.


8,3
Service: 8
Deskundigheid: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Richard uit Roermond

01-01-1970
Enthousiaste mensen. Altijd adviserend en vakkundig. Prima service ook na de aankoop.