Bel mij terug Afspraak planner

Santos voorraad en leveringen

Ride Bike is de Santos Specialist in de regio Zuid Oost Brabant en Limburg. Door keuze voor specialisatie ligt de Focus op het adviseren, verkopen, leveren, onderhouden en repareren van Santos Custombuilt Bicycles.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Specialisatie

Ondanks leveringsproblemen in de tweewielerbranche, kan Santos, momenteel nog altijd Custombuilt fietsen leveren. Dus heb je interesse in het bouwen van een Custombuilt Santos, neem dan gerust contact op met Ride Bike en plan een afspraak voor een adviesgesprek.

Echter hebben de leveringsproblemen ook gevolgen voor reparaties. Met name schakelcomponenten zoals kettingen en tandwielen, zijn niet, of nauwelijks leverbaar momenteel.

De toenemende belangstelling in Custombuilt Santos fietsen en de specialisatie die ik hierin heb opgebouwd de afgelopen jaren werpt steeds meer zijn vruchten af. Dit betekent dat ik vooral bezig ben met (verkoop)advies, onderhoud en reparatie van Santos fietsen.

Hoewel de specialisatie in verkoop gericht is op Santos, kunnen

Ook fietsen van andere merken met Rohloff naaf, Pinion Gearbox en vakantiefietsen/trekkingbikes/gravelbikes/mountainbikes kunnen nog ter reparatie of voor onderhoud bij Ride Bike terecht.

Omafiets, bakfietsen, kinderfietsen, stadsfietsen, trendfietsen of fietsen van mindere (bouwmarkt)kwaliteit, kunnen helaas niet in reparatie worden genomen.

Electrische fietsen die in het verleden door Ride Bike zijn verkocht met de voor Ride Bike bekende systemen van Bosch en Shimano, kunnen wel nog gerepareerd/onderhouden worden. Fietsen met ION technologie van Batavus, Sparta en Koga, kunnen niet meer bij Ride Bike onderhouden worden. Doordat Ride Bike al verschillende jaren geen dealer meer is van deze merken kunnen wij geen onderdelen voor deze fietsen leveren en deze systemen niet uitlezen. 

Lees meer over de leveringsproblemen en hoe dit is ontstaan in het artikel op Velozine 

Heb je interesse in een Santos neem dan contact op met Ride Bike en plan een afspraak voor een adviesgesprek. 
Bel 0774662213, spreek naam en nummer in bij geen gehoor en ik bel je zsm terug. 
Stuur een Whatsapp bericht naar 0774662213
Stuur een mail naar info@ridebike.nl
Of plan online een afspraak via Calendly
« terug naar nieuws overzicht