Bel mij terug Afspraak planner

Santos Travel Lite, Nieuw binnen

De lichste reisfiets die Santos ooit gemaakt heeft, heet heel toepasselijk Travel Lite. in luchtvaarttermen betekent'traveling light' reizen met alleen handbagage, maar op de voor- en achterdrager van dit gloednieuwe Santos model kun je een stuk meer meenemen. Waarbij het natuurlijk een prettige bijkomstigheid is dat de fiets lekker licht is.

 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Voor iedereen die graag licht reist:

de Travel Lite is gebaseerd op de Santos Trekking Lite, met de prachtig geintegreerde Magura Firmtech remmen. Maar deze keer met een nog sterker frame. En in plaats van de onzichtbare drager van de Trekking Lite heeft de Travel Lite een stevige achter- én voordrager, genoeg voor al je bagage. Als je het zou vergelijken met vierwielers, is de Travel Lite een snelle Gran Turismo, en de Trekking Lite een sportwagen.

 

Ondanks de toegenomen mogelijkheden blijft het gewicht van de Travel Lite echter nog steeds binnen de perken. Zéker in verhouding met bagage capacitiet... Een ideale keuze dus voor wie een Trekking Lite te minimalistisch vindt en een Travel Master te 'heavy duty'.

 

De Travel Lite is vanaf nu leverbaar. De Travel Lite in het echt bewonderen? Kom gerust kijken bij Ride Bike, de koffie staat klaar.

Bekijk ook eens onderstaande Youtube film waarin Oppad Magazine de Santos Travel Lite aan de tand voelt.
"Vanaf nu leverbaar,  Santos met de lichtste vakantiefiets die ze ooit hebben gemaakt: de Travel Lite. Dat lichte zit 'm niet alleen in het kale uiterlijk van de hier geteste model". Oppad.nl
« terug naar nieuws overzicht