Bel mij terug Afspraak planner

Santos TM3+ Earth Grey

Afgelopen zomer mocht Ride Bike deze Santos Travelmaster 3+ afleveren. Uitgevoerd in de kleur Earth Grey, met oranje "S" in de Santos naamsaanduiding, oranje naven en lederen bruine accenten een erg mooie fiets geworden.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Custombuilt Rohloff riemaandrijving

"Mogen wij een keer een testrit komen maken op een Santos" Zo begon de eerste kennismaking. 
Natuurlijk, dat kan! Een afspraak werd ingepland en snel hierna werd er een uitgebreide testrit gemaakt in de mooie Peel omgeving in en rondom Meijel. 
Alvorens je op een Santos van Ride Bike stapt om een testrit te maken, wil ik wel het een en ander van je weten. Want ik wil je wel graag op een fiets laten testen, die bij je wensen, eisen en gebruiksdoel past.  
Na de testrit was er enthousiasme. "Wat fietst dat lekker"!
De vervolgstap is het samenstellen van de fiets. Custombuilt noemen we dat bij Santos. 
Framekleur, letterkleur, kleur van de naven, de optische keuzes. Zeker belangrijk want je wilt graag een fiets die je mooi vindt. 
Naast deze keuzes, zijn er ook de technische keuzes, welke remmen, wel of geen verlichting, wielmaat, banden en bandenmaat. Aan de tafel in de customizer hoek bij Ride Bike bespreken we alles en laat ik alles zien. De kleuren zie je bij Ride Bike op echte kleurbuizen. Ook van de overige onderdelen en keuzes zijn er samples aanwezig. 
Zeker zo belangrijk als de technische en optische keuzes, is de ergonomie van de fiets. 
Framemaat is natuurlijk de allerbelangrijkste. Dan blijven de contactpunten over. Zadel, stuur, stuurpen, grips en pedalen. Dit zijn bepalende onderdelen voor de juiste zitpositie, want je wilt natuurlijk klachtenvrij kunnen fietsen op een Santos. 
Ook in deze fase zal Ride Bike je bijstaan. Met de ervaring van Ride Bike geven we een zo goed mogelijk advies. Hierbij plaats ik altijd de kanttekening, dat je pas echt in de praktijk er achter kunt komen hoe dit alles bevalt. 
Een fiets uitleveren zonder zadel en stuur gaat niet. Daarom moet er een keuze gemaakt worden. Bevalt dit in de praktijk niet, dan kun je terug komen bij Ride Bike en gaan we verder op zoek, naar aanpassingen. 
Als dit hele proces is doorlopen, komt het allermoeilijkste. Wachten! Wachten op de levering van de Custombuilt Santos. 6 weken en dan is jouw Santos klaar. 
« terug naar nieuws overzicht