Bel mij terug Afspraak planner

Santos Store Ride Bike Meijel

Met trots maak ik bekend dat Ride Bike per heden, Santos Store is. Na een jarenlange samenwerking met Santos is deze samenwerking geintensiveerd en gaat Ride Bike verder als Santos Store.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Store Limburg

Santos Stores zijn bijzondere Santos dealers. Bij Ride Bike weet ik alles wat je wilt weten (over Santos fietsen) en staan er 16 Santossen in de showroom.

 

Bij Ride staat de complete Lite Serie, diverse Travelmasters en de 4.29. Bijna allemaal uitgerust met Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak en riemaandrijving.

 

Natuurlijk heeft Ride Bike als Santos Store de Santos pasfiets, het Santos stuur- en zadelassortiment en een Santos kleurendisplay, met alle framekleuren op echte framebuizen. Ook sample kleuren van Son en Rohloff naven zijn aanwezig.

Binnenkort zal de Ride Bike showroom nog verder ingericht worden in Santos stijl. 
De Ride Bike werkplaats is ingericht voor onderhoud en reparatie van Santos fietsen. Uiteraard is de werkplaats voorzien van specialistisch gereedschap voor o.a. Gates Carbondrive, Rohloff naaf en Pinion Gearbox. D.m.v. cursussen en trainingen en ervaring met de sytemen, is ook de kennis aanwezig voor onderhoud aan uw Santos. 
« terug naar nieuws overzicht