Bel mij terug Afspraak planner

Santos kleurkeuze samples

Het kiezen van de kleur van een Custombuilt Santos is vaak één van de lastigste keuzes.  Bij Ride Bike help ik je graag met het maken van deze keuze. Hoe?

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

keuzehulp kleuren Santos

Met 58 framekleuren en 14 letterkleuren, kun je al heel veel verschillende combinaties maken. Daarnaast zijn de onderdelen van Rohloff, Son en Pinion ook in verschillende kleuren te krijgen. 
De Rohloff naaf is in zes kleuren verkrijgbaar. De Son naafdynamo, Son Edelux koplamp en Son achterlicht zijn in dezelfde 6 geanodiseerde kleuren te krijgen als de Rohloff naaf. Hiermee kun je mooie combinaties maken. 
Om de keuze eenvoudiger te maken zijn de Santos kleuren op echte kleurbuizen aanwezig op de Santos Custombuilt wand bij Ride Bike. 
Een kleurenwaaier met de 14 framekleuren mag natuurlijk niet ontbreken. Ook van de Rohloff naaf en Son naaf zijn kleurensamples aanwezig bij Ride Bike. 
Pak de kleurensamples gerust in je handen en leg ze op de koffietafel bij Ride Bike bij elkaar. Probeer verschillende combinaties uit en bekijk ze rustig. 
Door dat Ride Bike al vanaf 2010 trots Santos dealer is heb ik door de jaren heen al veel kleurencombinaties voorbij zien komen. Van de meeste van deze fietsen zijn foto's gemaakt welke ik graag laat zien. Binnenkort zullen veel van deze foto's opgehangen worden Bij Ride Bike om de mogelijkheden te laten zien (begin juni). 
Vragen over de mogelijkheden van een eigen Custombuilt Santos, bezoek dan Ride Bike en kom de kleuren bekijken. 
Door de centrale ligging van Ride Bike in de driehoek Roermond, Eindhoven, Venlo op de grens van Brabant en Limburg is Ride Bike goed bereikbaar vanuit geheel Limburg en Zuid Oost Brabant. Zowel via de snelweg A2 als de snelweg A67 Eindhoven/Venlo is Ride Bike goed bereikbaar. 
Zie ik je binnenkort bij Ride Bike? 

Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht