Bel mij terug Afspraak planner

Rohloff Specialist

Bij Ride Bike werken wij graag met de beste onderdelen, van de beste fabrikanten. Een van onze favorieten is de Rohloff Speedhub.
  
Deze versnellingsnaaf met 14 versnellingen, hebben wij zelf uitvoerig getest in zowel Mountainbike als Trekking/vakantie fiets. Wij kregen hem niet kapot! Dan moet het wel echt goed zijn. 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

No Slogans- Just facts!

Door onze ervaring met de Rohloff naaf zijn wij erg enthousiast over dit stukje Duitse engineering. Dit enthousiasme weten wij ook over te brengen op veel van onze klanten, waardoor wij regelmatig een fiets afleveren met de Rohloff naaf. Ook deze klanten weten de Rohloff naaf te waarderen gezien de vele enthousiast reacties. 
  
Met onze ervaring met de Rohloff naaf, mogen wij ons met recht Rohloff specialist noemen. In onze moderne uitgeruste werkplaats, beschikken wij over het juiste gereedschap en vakkennis om de Rohloff naaf te servicen en te onderhouden.
Jaarlijks volgen wij tecnnische trainingen, bij zowel Rohloff zelf als bij onze fietsfabrikanten, zoals Santos.
In 2012 mochten wij op uitnodiging van Rohloff, het bedrijf Rohloff AG in Fuldatal (Kassel Duitsland) bezoeken. Tijdens dit bezoek hebben wij naast een technische training, ook de productie van een Rohloff naaf van dichtbij kunnen bekijken. De gehele dag kregen wij uitleg van Rohloff oprichter en eigenaar Bernhard Rohloff. Een ervaring waar wij nog altijd met veel plezier op terug kijken.
De fietsen die wij leveren met de Rohloff naaf zijn van de Nederlandse fietsenbouwer Santos. Bij Santos hebben ze maar één doel: goede fietsen bouwen - écht goede fietsen - voor iedereen.
 
Santos Rohloff Specialist.

Zo min mogelijk onderhoud, dat vinden we fijn. Dan kunnen we namenlijk zo veel mogelijk fietsen. Daarom past Rohloff ook zo goed bij Santos.

Santos was de eerste met Rohloff en ze willen er voorlopig nog niet vanaf. Lees hier alles wat je moet weten over deze versnellingsbak.

 

Ook voor onderhoud aan je Rohloff fiets van een andere fabrikant, zoals bijvoorbeeld, Koga Miyata, Van Nicholas, Id worx etc. ben je bij Ride Bike aan het juiste adres. Wij beschikken bij Ride Bike over de kennis, ervaring en juiste gereedschappen in de werkplaats, om jouw Rohloff naaf vakkundig te onderhouden. Neem contact met ons op voor meer informatie, of plan hier online een afspraak.


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht