Bel mij terug Afspraak planner

Neodrives op Santos

Santos gaat per heden de Powerserie met achterwiel motor, afmonteren met Neodrives.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Power Serie update

Kort geleden werd Santos verrast door het nieuws dat het moederbedrijf van Go Swissdrive heeft besloten om de activiteiten van Go Swissdrive binnen twaalf maanden te beëindigen (garantie loopt door).

Voor alle door ons geleverde fietsen geldt, zoals altijd, dat Santos, samen met Ride Bike, Go Swissdrive en het moederbedrijf van Go Swiss (Ortlinghaus GmbH) zullen blijven zorgen voor service en garantie afhandelingen.

Santos heeft hierom besloten om per heden alle Santos modellen uit de Power GS Serie af te monteren met het Geodrives Z20 systeem.

De modellen in de Santos GS serie (Santos E-bikes met sterke achterwielmotoren, Pinion versnellingsbak en riemaandrijving) zijn succesvol en maken een significant deel uit van de Santos collectie. Santos heeft intensief gezocht naar een leverancier van een E-bike systeem met achterwielmotor. Met het Neodrives Z20 systeem heeft Santos een bekend systeem en passende partner gevonden.

Binnenkort zullen de eerste demo modellen met het Neodrives Z20 systeem bij Ride Bike in de showroom te bewonderen zijn. Uiteraard behoort een testrit ook tot de mogelijkheden.

Ook zal er een technische training gevolgd worden zodat ik volledig op de hoogte ben, om het Neodrives systeem te kunnen onderhouden en servicen.

Ben je de trotse eigenaar van een Santos Power Serie met het GoSwiss systeem, dan kun je nog steeds terecht bij Ride Bike voor onderhoud en reparatie. Voor alle door Ride Bike geleverde modellen geldt zoals altijd, dat Santos, samen met Ride Bike, Go Swissdrive en het moederbedrijf van Go Swiss (Ortlinghaus GmbH) zullen blijven zorgen voor service en garantie afhandelingen.

Mocht je vragen hebben, bel of mail Ride Bike gerust. 

Met de recent geïntroduceerde Santos PX serie (met middenmotor) en de vernieuwde Santos GS serie (met Neodrives Z20 achterwielmotor) heeft Santos een uitgebreide E-Bike collectie. 

Volg Ride Bike voor meer informatie over de Santos Power Serie. Binnenkort volgt meer informatie over de Neodrives.

 


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht