Bel mij terug Afspraak planner

Luchtvaart technologie voor jouw fiets

Boeing is ‘s werelds grootste aerospace bedrijf en de grootste fabrikant van commerciële straalvliegtuigen en militaire vliegtuigen gecombineerd. Boeing ontwerpt en produceert daarnaast o.a. helikopters, satellieten, elektronische en geavanceerde informatie- en communicatiesystemen.

Als belangrijke dienstverlener voor de NASA werkt Boeing mee aan de Space Shuttle en het International Space Station.

Boeshield T-9 is ontwikkeld door Boeing voor corrosiebescherming en watervaste smering van hun vliegtuigonderdelen. 

Onderzoek wees uit dat geen van de toen bestaande teflon, silicone of andere synthetische sprays het lang volhielden zodra ze werden blootgesteld aan de extreme omstandigheden van de luchtvaart.

Dus ontwikkelde Boeing Aerospace Laboratories een geheel nieuw product dat:

– Extreem diep kan doordringen in verbindingen of vastzittende onderdelen

– Vocht verwijdert en bestaande corrosie aanpakt

– Opdroogt en een flinterdunne waxfilm achterlaat

– Alle metalen onderdelen smeert en maanden achter elkaar beschermt

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Boeshield T9

Er is voor een fietser maar weinig terrein onbegaanbaar en uithoudingsvermogen is daarbij essentieel, voor zowel de berijder als voor zijn uitrusting. Een sterke langdurige watervaste smering is allesbeslissend voor zowel veiligheid als perfomance, of het nu een beproeving is in de bergen of een persoonlijk record op de weg.

Nat, droog of in het vuil, veeleisende rijders rekenen erop dat een product reinigt, beschermt en smeert onder alle omstandigheden; Boeshield T-9 doet het.

T-9 verdrijft vuil en oude smering uit de ketting, scheidt vocht van metaal en dringt extreem diep door in bewegende delen (rollers etc) van de ketting. Doordat T-9 zo extreem diep binnendringt, komt ook de paraffine formule diep in deze delen waardoor al het metaal in zijn geheel voorzien wordt van een dunne coating. T-9 droogt op tot een transparante waxfilm die beter presteert en tot wel 300 km meegaat. Doordat de waxfilm niet plakt zal deze geen zand, vuil of modder aantrekken.

 

Gebruik T-9 op bijvoorbeeld:

Fietsketting

Derailleurs

Buitenkabels

Remkabels

Crankstel

E-bike electronica en connectoren

Schroefkoppen

Zadelpen

Spaaknippels

Binnenzijde frame

Dringt dieper door.

 

T-9 blijft lang genoeg vloeibaar om zelfs tot in metaalspleten of samengestelde bewegende onderdelen door te dringen. Daar laat scheidt het vocht van metaal en laat het een beschermende waxfilm achter die smeert en beschermt, dit alles zonder de onderdelen uit elkaar te hoeven halen.

Volledig waterbestendig. T-9 droogt op tot een heldere, waxachtige filmlaag die er in de modder of regen niet afspoelt. Zand en vuil spoel je eraf, maar T-9 niet.

Langdurige bescherming. T-9 aanbrengen op een willekeurig metalen oppervlak of onderdeel en laten drogen. Indien gewenst het residu wegvegen met een doek. Deze simpele handeling biedt een dunne, langdurige watervaste bescherming. Maand na maand en kilometer na kilometer.

 

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen en minimaal 2 uur (bij voorkeur een nachtje) laten intrekken om volledige penetratie te garanderen. Daarna de ketting afvegen met een doek.

Voor een dikke beschermlaag, zoals voor de binnenzijde van het frame, T-9 aanbrengen en niet afvegen.

 

Waarom kiezen voor Boeshield T-9?

In tegenstelling tot andere producten, zal Boeshield T-9 reinigen, smeren en beschermen tegelijk.

Eén high-performance formule voor al deze functies.

Het maakt niet uit welke toepassing of onder welke omstandigheden, u kunt er van op aan dat T-9 langer zal meegaan en beter zal presteren.

 

Of het nu gaat om een zeewaardig jacht, een stoffige ATV of een schuifpui, T-9 helpt u uit de brand. T-9 verslaat modderige MTB trails, verregenede achteraf weggetjes en gepekelde snelwegen. Het weerstaat boerenakkers, offshore booreilanden en timmermans werkplaatsen. Voor iedereen van brandweerlieden tot jachtbouwers en van veeleisende fietsers tot sportieve zeezeilers; Boeshield T-9 is de bewezen oplossing.

 

Ruimtevaart technologie.

T-9 is ontwikkeld door wereldwijd marktleider in de luchtvaartindustrie, The Boeing Company, uit eigen behoefte naar een product voor hoogwaardige langdurige metaalbescherming en smering.

De unieke formule van vloeibare oplosmiddelen en paraffine wax is dusdanig ontworpen dat het zelfs tot in metaalspleten kan binnendringen en daar vocht van metaal te scheiden, lichte corrosie kan oplossen en een heldere waxachtige filmlaag achterlaat voor een langdurige bescherming. Zonder gebruik te maken van Teflon, silicone, HFK, aceton of MEK.

 

Reinigt.

T-9 verdrijft bestaande lichte corrosie, maakt vastgeroeste delen los en verdrijft oude aanwezigde smeermiddelen. Uitermate handig om vocht te verwijderen van elektrische motoren en schakelingen, elektrische componenten, ontstekeningen en connectoren..

 

Eenvoudige, snelle en nauwelijks zichtbare smering.

T-9 aanbrengen en uitwrijven voor direct gebruik of anders geheel laten opdrogen voor een maximale coating. Na aanbrengen en uitwrijven droogt T-9 op tot een waxachtige watervaste laag die niet plakt en dus geen vuil, stof of modder aantrekt.

 

Maximale penetratie.

T-9 blijft lang genoeg vloeibaar om door te dringen tot in metaalporiën en de diepste delen van samengestelde componenten om daar een langdurige watervaste smering en beschermende laag achter te laten, zonder dat uw apparatuur uit elkaar gehaald hoeft te worden

 

Eén handeling voor een langdurige corrosiebescherming.

T-9 aanbrengen op het metalen oppervlak en laten opdrogen. Hierna ontstaat een dunne diepdoordringende filmlaag die zorgt voor langdurige watervaste bescherming en smering, maand na maand, kilometer na kilometer.

 

Waterafstotend.

Na het intrekken (minimaal 2 uur) en afvegen van het residu zal T-9 opdrogen tot een heldere, waxachtige watervaste film die niet afspoekt in de regen, plassen of modder. Spoel gerust het zand en vuil weg, de watervaste smering blijft intact.

 

Veilig te combineren.

T-9 tast geen bestaande verf, kunststof, rubber, fiberglas of vinyl aan. T-9 kan worden gebruikt op motoren en bedrading. T-9 is nietgeleidend en veroorzaakt geen kortsluiting, dus veilig in gebruik bij electronica.

 

Uitermate geschikt voor gebruik in kustgebieden.

T-9 is zeer effectief voor het beschermen van metaal tegen zeewater corrosie.

 

Eenvoudig weer te verwijderen.

Gebruik een oplosmiddel of een ontvetter om T-9 weer te verwijderen, of breng opnieuw een laag T-9 aan en wacht tot de bestaande laag zich oplost en veeg daarna af met een doek.

« terug naar nieuws overzicht