Bel mij terug Afspraak planner

Bosch eBike-dealer certificering 2019

Bosch E-Bike certificering 2018

Maandag 12 november 2018 j.l. heeft Ride Bike de technische training Bosch eBike-dealer gevorderden bij Bosch E-Bike systems in Barneveld gevolgd.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Al in 2011 was Ride Bike als één van de eerste in de regio Bosch gecertificeerd. Sindsdien wordt er jaarlijks de vervolgopleiding gevolgd voor de jaarlijkse Bosch certificering. Ook voor 2019 is Ride Bike wederom officieel Bosch gecertificeerd eBike-dealer.

Heeft uw fiets met Bosch E-Bike system onderhoud nodig of heeft de fiets een storing? Uw fiets met Bosh systeem is dan bij Ride Bike in goede handen (ook wanneer de fiets, elders is gekocht). Maak een afspraak via het afspraken formulier of stuur een mail naar info@ridebike.nl

Tijdens deze training kreeg ik actuele informatie over de markt, de klanten en het complete aanbod van de Bosch eBike-systemen.

 

 

Foutopsporing en -oplossing

 

Tijdens de Bosch eBike trainingen werd kreeg Ride Bike alles te weten over de nieuwste producten van Bosch eBike Systems voor 2019. Daarnaast kreeg ik advies over bediening, foutopsporing en –oplossing bij alle soorten issues gerelateerd met e-bikes. Ten slotte wordt er ook ingegaan op het serviceaanbod voor Bosch eBike-dealers en komen verschillende thema’s rondom de e-bike en de e-bikemarkt aan bod. Dankzij deze trainingen is Ride Bike goed op de hoogte van wat er speelt en is Ride Bike klaar voor het nieuwe jaar.


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht