Bel mij terug Afspraak planner

Santos Foto Wedstrijd

Regelmatig ontvangen wij inspirerende foto’s van Santos Rijders. Vanuit de verste uithoeken van de wereld maar ook gewoon vanuit de achtertuin. Met veel plezier gemaakt en vol enthousiasme met ons gedeeld. Daar worden we altijd weer heel blij van. Hoogste tijd dus om daar een keer een wedstrijdelement aan te verbinden: de Santos fotowedstrijd!

 


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

UNIEKE FOTOWEDSTRIJD SPECIAAL VOOR SANTOS RIJDERS.

Hoe kun je meedoen?

Selecteer je allermooiste Santos-moment waarop je fiets te zien is. Let op: je kunt maximaal één foto insturen.

Zorg ervoor dat je foto minimaal 1 MB en maximaal 5 MB is en lever deze aan in JPG- of PDF-formaat.

Gebruik onderstaand formulier om je foto te uploaden en je gegevens in te voeren. Lukt het uploaden niet, dan kan je je foto ook sturen naar communicatie@santosbikes.com.

De uiterste inzenddatum is zondag 24 september 2023.

 

Wat kun je winnen?

Een uitgebreide fabrieksonderhoudsbeurt, inclusief alle benodigde onderdelen. We demonteren je fiets voor een grondige inspectie en beoordelen niet alleen de zichtbare maar vooral ook de onzichtbare onderdelen. Vervolgens vervangen en onderhouden we dat wat nodig is, waarna de fiets weer wordt opgebouwd. Deze uitgebreide onderhoudsbeurt verlengt de levensduur en helpt onverwachte reparaties te voorkomen. Zo blijft je fiets veilig en prestatiegericht, klaar voor je volgende avontuur.

 

Wat gebeurt er met je foto?

Alle foto’s worden door ons geprint en tijdens de Santos Fan Dag op zondag 1 oktober tentoongesteld. Bij elke foto wordt de naam van de maker, type Santos en plaats waar de foto is genomen vermeld. Mochten wij de foto daarna willen delen op onze website en/of sociale media dan nemen wij van tevoren contact op voor toestemming.

Neem deel door via onderstaande link

 

SANTOS FOTO WEDSTRIJD

« terug naar nieuws overzicht