Bel mij terug Afspraak planner

Santos SUB

Prijs: informeer in de winkel

SUB staat voor Santos Urban Bike. Een fiets die de stabiliteit en controle heeft van een mountainbike, de stijl en het comfort van een zgn. beachbike (cruiser) en het gebruiksgemak heeft van een conventionele stadfiets.

SUB is, kortom, het synoniem voor de ultieme doordeweekse gebruiksfiets. Een fiets die je pakt om boodschappen mee te doen, een fiets waarop je op een zwoele zomeravond langs de boulevard rijdt, een fiets voor naar het terras in de stad. Recreatierijden door het Vondelpark, het Amsterdamse Bos of de Kennemer Duinen. Dát gevoel. Een ‘coole’ fiets. Mellow. Maar dan wel absolute topkwaliteit!

De SUB is niet alleen een opvallende verschijning in het leveringsprogramma van Santos. Ook op straat laat de fiets zich graag bewonderen.

Overigens: die extra brede banden geven veel rijcomfort (luchtvering) en zorgen voor een zeer lichte loop. Dat is een verrassende uitkomst van proeven met Schwalbe Big Apple banden in het testcentrum van Schwalbe, Duitsland. Daar werd bewezen dat brede banden een lagere rolweerstand hebben dan de smallere versie van hetzelfde bandentype. Diezelfde brede banden dragen ook bij aan het bijzondere uiterlijk van de SUB Net als de rechte lichtgewicht aluminium voorvork in combinatie met het retro stuur. Toegevoegd aan het stijlvolle design maken die extra's de SUB een niet alledaagse fiets die (en dat is eigenlijk héél bijzonder) juist wél voor dagelijks gebruik ontworpen is.

» direct contact opnemen?
« terug naar fietsen