Bel mij terug Afspraak planner

Specialisatie Werkplaats

Naast advies over en verkoop van Santos fietsen is Ride Bike ook gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Santos Fietsen. Je kunt bij Ride Bike terecht voor onderhoud en reparatie van alle Santos fietsen ook met riemaandrijvingen gecombineerd met Rohloff naaf of Pinion Gearbox.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
De werkplaats is ingericht om jouw Santos in topconditie te houden. Systemen van Rohloff, Pinion Gearbox, Gates riemaandrijvingen etc. kennen voor Ride bike geen geheimen. Specialistisch gereedschap en veel reserve onderdelen zijn voorradig. Met enige regelmaat worden er cursussen gevolgd bij onze leveranciers. Dit alles om de best mogelijke service voor jouw Santos te kunnen bieden. 
Deze specialisatie is echter helaas niet meer te combineren met algemeen onderhoud aan andere fietsen. Enerzijds doordat de beschikbare tijd in de werkplaats gevuld is met onderhoud aan Santos fietsen, anderzijds doordat de onderdelen niet beschikbaar zijn bij Ride Bike. Hierdoor is het niet meer mogelijk om racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen, kinderfietsen, moederfietsen etc. in reparatie te nemen. 
Wil je onderhoud of een reparatie aan jouw Santos laten uitvoeren bij Ride Bike, maak dan een afspraak. 
Mail naar info@ridebike.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 0774662213. 
Bellen kan natuurlijk ook naar 0774662213. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om een oproep direct te beantwoorden. Spreek en boodschap in dan bel ik zsm terug om de afspraak te plannen. 
« terug naar nieuws overzicht