Bel mij terug Afspraak planner

Santos TM3+ Satin Bronze Custombuilt

Ook in 2021 heeft Ride Bike weer veel nieuwe Santos rijders blij mogen maken met het leveren van een Custombuilt Santos. 
Veel mooie unieke fietsen zijn er door Ride Bike afgeleverd. Door de drukke werkzaamheden is het er vaak niet van gekomen om deze fietsen te tonen op de Ride Bike website. De komende periode wil ik verschillende fietsen door Ride Bike geleverd laten zien op deze website. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Satin Bronze TM3+

Deze keer laat Ride Bike deze Santos Travelmaster 3+ zien. Het frame is een Mixte frame, uitgevoerd in de kleur Satin Bronze. 
De fiets is afgemonteerd met een Pinion P1.18 Gearbox, met 18 interne versnellingen. De Pinion Gearbox is gecombineerd met de Gates CDX Carbondrive, riemaandrijving. De interne schakeling gecombineerd met de riemaandrijving, maakt deze Santos een zeer onderhoudsvriendelijke, betrouwbare, duurzame fiets. 
Geremd wordt er met de Magura HS33, hydraulische velgremmen. De verlichting is van Son en wordt van stroom voorzien door de Son Edelux naafdynamo gemonteerd in het voorwiel. De wielen worden bij Santos met de hand gebouwd. Deze handgespaakte vakantiewielen met 36 spaken, zijn erg sterk en kunnen tegen een stootje. 
Na een teleurstelling over de bouwkwaliteit en sterkte van een eerder aangeschafte fiets, kwam de eigenaresse van deze Santos bij Ride Bike terecht. Voor fietsreizen in Europa en Azië zocht ze een sterke, betrouwbare fiets. 
Na diverse testritten werd de keuze gemaakt voor de Santos Travelmaster 3+. 
Dit najaar krijgt deze Santos de vuurdoop tijdens de Vlaanderen Route  die op de planning staat. 
Later zal deze Santos op avontuur gaan in Azië, voor een fietsreis in Tibet/Nepal, over het dak van de Wereld.
Heb je interesse in een Custombuilt Santos, neem dan contact op met Ride Bike. Ik (Jan), help en begeleid je graag in de zoektocht naar de perfecte fiets, voor jouw gebruiksdoel. 
« terug naar nieuws overzicht