Bel mij terug Afspraak planner

Santos 4.29 Beltdrive

De Santos 4.29 zal binnenkort leverbaar zijn in een uitvoering met riemaandrijving. Er was al een Santos 4.29 met Rohloffnaaf, schijfremmen en ketting. Maar binnenkort is dit model dus ook in een riemaandrijving leverbaar. 


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Built for life

De combinatie van Rohloff naaf en Gates Beltdrive heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in de 26" SCC03 uitvoeringen. Ook wordt deze combinatie veelvuldig toegepast in de verschillende SANTOS vakantiefietsen. 
Deze bewezen combinatie staat natuurlijk bekend om zijn onderhoudsvriendelijke aandrijving. De riem behoeft namelijk geen smering en kan niet roesten. Ook chainsuck behoort voorgoed tot het verleden met de Rohloff naaf. 
Neem daarbij dat de Rohloff naaf in zes verschillende kleuren leverbaar is. Voor het frame bestaat de keuze uit 24 verschillenden kleuren, samen met de vele verschillende beletteringskleuren en transfer opties kun je ontelbaar verschillende fietsen samenstellen. Dat is pas echt Custombuilt!
Neem contact op met Ride Bike om samen met ons, jouw droombike samen te stellen. Door middel van een CRM Bodyscan meting kunnen wij de ideale framemaat bepalen. Deze zetten wij over op de Santos pasfiets zodat de verschillende afmontage opties die van invloed zijn op de ergonomie getest kunnen worden. 
Een Santos met Rohloff echt aan de tand voelen? Dat kan met onze demobikes. 
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Graag tot ziens bij Ride Bike, de koffie staat klaar.
« terug naar nieuws overzicht