Bel mij terug Afspraak planner

Onlangs afgeleverd Santos 6

Met enige regelmaat mag Ride Bike weer een mooie Custombuilt Santos afleveren. Zo ook deze mooie Santos Cross Lite Custombuilt Rohloff Speedhub, Gates Carbondrive.

Omdat elke Santos uniek is wil Ride Bike graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een Custombuilt Santos. Bekijk daarom het onderstaande filmpje voor een indruk.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Cross Lite, Custombuilt Rohloff Gates riemaandrijving

Deze Santos Cross Lite is een maat M frame en uitgevoerd in framekleur Pastel Blue, met zwarte bruine belettering in design Uni 11. De bruine SKS spatborden, Brooks zadel en Brooks leren stuurlint matchen perfect met de kleur van de letters.

De fiets is opgebouwd met een Rohloff Speedhub 500/14 icm een Gates Carbondrive CDC riemaandrijving. De Gates riemaandrijving is stil, betrouwbaar, onderhoudsvrij en erg sterk. Remmen gebeurt met Sram schijfremmen. De Gebla clickbox zorgt ervoor dat de Rohloff naaf bediend kan worden met de Sram Double Tap rem en schakelhendels.

Zelf een Santos samenstellen? Informeer bij Ride Bike naar de mogelijkheden. Dit doe ik graag in een persoonlijk advies gesprek. Keuzehulp een meting en advies met samenstellen, zijn voor Ride Bike vanzelfsprekend voor jouw eigen Custombuilt Santos.

« terug naar nieuws overzicht