Bel mij terug Afspraak planner

Onlangs afgeleverd Santos 2

Met enige regelmaat mag Ride Bike weer een mooie Custombuilt Santos afleveren. Zo ook deze mooie Santos 4.29 Custombuilt Rohloff Gates Carbondrive.

Omdat elke Santos uniek is wil Ride Bike graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een Custombuilt Santos. Bekijk daarom het onderstaande filmpje voor een indruk.


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos 4.29 Rohloff Gates Carbondrive, Lauf fork

Deze Santos 4.29 is een framemaat XL en uitgevoerd in framekleur Santos Black, met blauwe kleur belettering in design Uni 11. Deze Santos is afgemonteerd met de zeer betrouwbare Rohloff naaf. De aandrijving gebeurt met de Gates CDC Carbondrive riemaandrijving, die stil, betrouwbaar, onderhoudsvrij en erg sterk is. Remmen gebeurt met discbrakes. De Lauf fork geeft de fiets comfort en zorgt dat oneffenheden worden gladgestreken en het voorwiel contact houdt met de ondergrond wat weer voor meer grip zorgt. Een ideale mountainbike voor het natte najaar en de modderige winteromstandigheden op de Nederlandse trails.

 

Zelf een Santos samenstellen? Informeer bij Ride Bike naar de mogelijkheden. Dit doe ik graag in een persoonlijk advies gesprek. Keuzehulp een meting en advies met samenstellen, zijn voor Ride Bike vanzelfsprekend voor jouw eigen Custombuilt Santos.

« terug naar nieuws overzicht