Bel mij terug Afspraak planner

Bosch E-Bike certificering 2018

Dinsdag 31 oktober 2017 j.l. heeft Ride Bike de technische training E-Bike gevorderden bij Bosch E-Bike systems gevolgd.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Bosch E-Bike expert training

Al in 2011 was Ride Bike als één van de eerste in de regio Bosch gecertificeerd. Sindsdien wordt er jaarlijks de vervolg opleiding gevolgd voor de jaarlijkse Bosch certificering. Ook voor 2018 is Ride Bike wederom officieel Bosch gecertificeerd E-Bike dealer. 

Heeft uw fiets met Bosch E-Bike system onderhoud nodig of heeft de fiets een storing? Uw fiets met Bosh systeem is dan bij Ride Bike in goede handen (ook wanneer de fiets, elders is gekocht). Maak een afspraak via het afspraken formulier of stuur een mail naar info@ridebike.nl

 

 

Bosch eBike Systems start in het najaar 2017 met de jaarlijkse trainingen voor e-bikedealers in de Benelux. De officiële Bosch eBike trainingen vinden plaats vanaf oktober tot en met maart 2018 en fietshandelaars kunnen zich hiervoor inschrijven.

Tijdens deze trainingen krijgen de fietshandelaars actuele informatie over de markt, de klanten en het complete aanbod van de Bosch eBike-systemen.

 

Foutopsporing en -oplossing

Tijdens de Bosch eBike trainingen komen de e-bikedealers alles te weten over de nieuwste producten van Bosch eBike Systems voor 2018. Daarnaast ontvangen zij advies over bediening, foutopsporing en –oplossing bij alle soorten issues gerelateerd met e-bikes. Ten slotte wordt er ook ingegaan op het serviceaanbod voor Bosch eBike-dealers en komen verschillende thema’s rondom de e-bike en de e-bikemarkt aan bod. Dankzij deze trainingen is Ride Bike goed op de hoogte van wat er speelt en is Ride Bike klaar voor het nieuwe jaar.

« terug naar nieuws overzicht