Bel mij terug Afspraak planner

De Fiets van Hannie

Bijzondere verhalen! Dit is zo'n verhaal. Het verhaal van Ton en Hannie. Samen op de fiets genieten en belevenissen maken.
Na vele fietsreizen maakten Hannie en Ton in 2019 hun droomreis. Op de fiets naar de Noordkaap. Hiervoor werd een nieuwe fiets aangeschaft, om ook hierna samen nog vele fietsreizen te ondernemen. De fiets is helaas één jaar in gebruik geweest.

Na terugkomst sloeg het noodlot toe. Ongeneeslijke melanoomkanker maakte een eind aan de dromen van Hannie en Ton. 6 maanden na hun terugkomst is Hannie overleden.

Met deze actie wil Ton een positieve draai geven aan het verlies. Zomaar de fiets verkopen voelde niet goed. Daarom heeft Ton besloten de fiets tegen opbod te verkopen en de opbrengst te schenken aan het goede doel.

 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Een fiets die een leven lang meegaat. En waarvan de opbrengst volledig naar KWF Kankerbestrijding gaat. Dat is met recht een fiets voor het leven!

De fiets voor jou ?

Deze fiets, een Santos Travel Lite, die slechts 7500 km. op de teller heeft staan, kan van jou zijn. Hoe? Door een bod uit te brengen op de speciale website. De opbrengst gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding, specifiek voor onderzoek naar en genezing van melanoom.

 

Van een goed bod wordt iedereen beter

De nieuwwaarde van de Santos Travel Lite is € 6000,-. Bij opbrengst van minimaal € 4500,— stelt de Santos dealer Ride Bike te Meijel gratis Vaudé waterdichte voor- en achtertassen ter beschikking t.w.v. € 260,—

Een bod uitbrengen kan tot en met 31 december 2021.

Een proefrit?

Uiteraard kun je de fiets bij Ton bekijken en uitproberen.

Of heb je nog vragen?

 

Neem dan contact op met.

 

Ton Franssen

Kerkplein 2

5995 BA Kessel

 

0622416785

info@franssenwonen.nl

Geen fiets, maar toch het project steunen?

Dat kan ook. Ga dan naar mijn KWF-actie op:

 

KWF Website

 

 

 

 

Benieuwd naar de fietsverhalen?

 

 

Download: Interview artikel in het blad Fietsplan van Europafietsers

 

Download: Fiets expeditie Noordkaap

 

Download: Fiets Haarlem- Tours


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht