Bel mij terug Afspraak planner

Biologisch afbreekbare Rohloff olie

Bij Ride Bike staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ook probeer ik zo millieubewust mogelijk te werken. Afval wordt al gescheiden en binnenkort wordt de winkel en werkplaats voorzien van Led verlichting. Ook onze vaste partner Rohloff heeft hier zeer veel aandacht voor. Was de Rohloff kettingolie al geheel biologisch afbreekbaar, binnenkort geldt dit ook voor de Rohloff Speedhub olie. 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

nieuwe Speedhub olie

Alle Rohloff olie snel biologisch afbreekbaar

Productwijziging van de SPEEDHUB versnellingsnaafolie (spoelolie en 4-seizoenenolie) naar snel biologisch afbreekbaar.

Behalve van hoge kwaliteit zullen alle Rohloff smeermiddelen in de toekomst snel biologisch afbreekbaar zijn en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Dit betreft naast de al bekende snel biologisch afbreekbare Rohloff kettingolie nu ook de Rohloff SPEEDHUB versnellingsnaafolie.

De nieuwe Rohloff SPEEDHUB versnellingsnaafolie is zonder problemen te gebruiken en te mengen met de nog aanwezige oude versnellingsnaafolie. Heb je nog oude voorraad daarvan kan dus opgemaakt worden.

 

 

 

Uiteraard zal Ride Bike in de werkplaats ook over gaan op deze nieuwe biologisch afbreekbare olie voor de Rohloff Speedhub. Ook zullen de biologisch afbreekbare olie spoelsets voor thuisgebruik binnenkort bij Ride Bike leverbaar zijn. 
Ride Bike is officieel gecertificeerd Rohloff Service Partner. Je kunt bij Ride Bike terecht voor onderhoud en reparatie van fietsen met Rohloff Speedhub.  

Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht