Bel mij terug Afspraak planner

Onlangs afgeleverd Santos 5

Met enige regelmaat mag Ride Bike weer een mooie Custombuilt Santos afleveren. Zo ook deze mooie Santos Travel Lite+ Custombuilt Pinion Gearbox, Gates Carbondrive, Hope discbrakes.

Omdat elke Santos uniek is wil Ride Bike graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een Custombuilt Santos. Bekijk daarom het onderstaande filmpje voor een indruk.


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Travel Lite+ Pinion Gates Carbondrive

Deze Santos Travel Lite+ is een mixed 49cm frame en uitgevoerd in framekleur Ice Deep Yellow, met zwarte kleur belettering in design Uni11.

De fiets is opgebouwd met een Pinion P1.18 Gearbox icm een Gates riemaandrijving. De Son naafdynamo zorgt voor de stroomvoorziening voor de Son koplamp en achterlicht. De aandrijving gebeurt met de Gates CDX Carbondrive riemaandrijving, die stil, betrouwbaar, onderhoudsvrij en erg sterk is. Remmen gebeurt met de uiterst betrouwbare en zeer krachtige Hope Tech3 V4 remmen met 3.5mm dikke geventileerde schijven (beter is er niet).

Zelf een Santos samenstellen? Informeer bij Ride Bike naar de mogelijkheden. Dit doe ik graag in een persoonlijk advies gesprek. Keuzehulp een meting en advies met samenstellen, zijn voor Ride Bike vanzelfsprekend voor jouw eigen Custombuilt Santos.

« terug naar nieuws overzicht