Bel mij terug Afspraak planner

Santos Travelmaster 3+ Orange Metallic

Afgelopen week mocht Ride Bike deze prachtige Santos Travelmaster 3+ Mixte afleveren. Deze fiets is geheel naar wens van de klant samengesteld. Ride Bike mocht de klant hierin adviseren en deze Santos leveren.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Onlangs afgeleverd: Santos Travelmaster 3+ Mixte Custombuilt Rohloff Gates riemaandrijving

Wat een gave, frisse, verrassende kleurcombinatie heeft deze Santos Travelmaster 3+. Vandaag mocht ik deze Santos Travelmaster 3+ afleveren. Geheel naar wens van de klant custombuilt samengesteld, afgemonteerd met Blauwe Rohloff Speedhub 500/14 naaf en Gates Carbon Drive riemaandrijving. Uiteraard kon een bijpassende Son naafdynamo in het blauw niet ontbreken. Ook de Son Edelux koplamp en Son achterlicht zijn in dezelfde kleur blauw uitgevoerd. Deze blauwe afmontage wijkt behoorlijk af van de kleur Orange Metallic van het frame. Maar dat geeft juist een mooi contrast en misstaat deze Santos zeker niet. Let ook op even van het detail in de Santos merknaam op het frame. De "S" van Santos is namelijk in het rood uitgevoerd terwijl voor de overige letters wit is gekozen als kleur.

 

Na een uitgebreide testrit in de mooie Peelregio, was de keuze enkele weken terug snel gemaakt. De Santos Travelmaster 3+ in een mixte uitvoering moest het worden!

Ook de Rohloff naaf en de riemaandrijving werden tijdens de testrit als zeer positief ervaren. Het schakelgemak, het versnellingsbereik en het duurzame met weinig onderhoud waren argumenten om voor deze afmontage te kiezen.

De kleur is altijd lastig, zeker met zoveel keuze! Maar ook deze keuze was snel gemaakt. De Santos mocht besteld worden. Vanaf dat moment is het enkele weken geduld hebben. Miscchien nog wel het allerlastigste van alles. Want als de Santos besteld is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk de eerste kilometers op jouw Custombuilt Santos maken. Gelukkig lukt het Santos eigenlijk altijd om binnen de opgegeven levertijd van de order te leveren. Meestal binnen 5 weken is jouw fiets klaar en kan deze geleverd worden. Ook in dit geval verliep alles volgens planning. 

Bijzonder trots dat ik deze gave fiets mocht leveren. Ook voor mij is het altijd weer een feest om een nieuwe Santos uit de verpakking te mogen halen. Het is dan net pakjesavond!

De Santos wordt bij Santos verder in orde gemaakt voor aflevering en de fiets wordt afgesteld naar de waardes die eerder uit de fietsmeting zijn bepaald.

Het is echt heel gaaf om de reactie te zien van de klant, wanneer hij of zij de fiets komt ophalen en voor het eerst ziet. De vreugde en het enthousiasme vervult mij met trots en ik voel me bevoorrecht om met dit concept te mogen werken!

 

Elma, bedankt voor het vertrouwen en heel veel rijplezier en veilige kilometers met deze mooie Santos. Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen met de Santos en de mooie avonturen die je met deze Santos gaat beleven.

 

 

Meer foto's van deze Custombuilt Santos staan op de Facebook pagina van Ride Bike

« terug naar nieuws overzicht