Bel mij terug Afspraak planner

Santos Travel Lite Custombuilt Ice Green

Deze week mocht ik deze Santos Travel Lite met Rohloff naaf en Gates riemaandrijving afleveren. Uitgevoerd in de kleur Ice green is deze sportieve alleskunner een echte nekkendraaier. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Onlangs afgeleverd: Santos Travel Lite Custombuilt Rohloff Gates riemaandrijving

Vanuit Brunssum, in de Oostelijke Mijnstreek, kwam de eigenaar van deze fiets bij Ride Bike terrecht. Voor woon werk verkeer, lange dagtochten en fietsvakanties was hij op zoek naar een degelijke, betrouwbare, onderhoudsvriendelijke fiets. Tijdens een kennismakingsgesprek werden al veel vragen beantwoord. Je kunt uren over fietsen praten, maar om de rijeigenschappen van een Santos te ervaren, kun je het beste een uitgebreide testrit maken. 
Tijdens een vervolgafspraak is de klant dan ook een uitgebreide testrit gaan maken in de prachtige Peelomgeving van Meijel. De testrit was overtuigend genoeg om te beslissen, dat er een Santos gekocht ging worden. Naar aanleiding hiervan is er een Santos samengesteld. Uiteraard is er ook een meting uitgevoerd om de juiste framemaat te bepalen. 
Deze Santos is uitgevoerd in de kleur Ice Green, met zwarte letters. De aandrijving bestaat uit de Rohloff Speedhub versnellingsnaaf met 14 versnellingen en een onderhoudsvrije Gates riemaandrijving. De verlichting is van Son en wordt dmv de Son naafdynamo van stroom voorzien. 
Geremd wordt er met de krachtige Magura HS33 hydraulische velgrem in de Firmtech uitvoering. Verder details zijn het leren Brooks B17 zadel en de Ergon ergonomische grips met lange barends. 
Deze prachtige Santos zal zijn Woon Werk verkeer kilometers vooral gaan maken in de Parkstad Limburg regio. 
Namens Ride Bike wens ik Vincent veel veilige en plezierige kilometers toe met zijn nieuwe Santos. 
« terug naar nieuws overzicht