Bel mij terug Afspraak planner

Santos TM3+ Stone Grey

Onlangs mocht Ride Bike deze Santos Travelmaster 3+ in de kleur Stone Grey afleveren.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Custombuilt Rohloff riemaandrijving

Een fiets om mooie meerdaagse tochten mee te kunnen maken.
Dat zocht de trotse eigenaar van deze Santos. Op de fiets naar Munchen had hij al eens eerder gedaan. Dat was goed bevallen en smaakte naar meer. Als fanatiek mountainbiker en racefietser een man met veel fietservaring. Zelfs op hoog amateur niveau wedstrijden gereden bij de NWB in Limburg en Brabant. 
Na een testrit in de mooie Peelomgeving  en een uitgebreid adviesgesprek is deze Santos samengesteld en besteld. Na een paar dagen volgde nog een telefoontje. Is het nog mogelijk om toch voor een rode Rohloff naaf te kiezen ipv de bestelde zwarte? Prima dat gaan we regelen!
Een paar weken later kon deze Santos afgeleverd worden. Uitgevoerd in de framekleur Stone Grey. Afgemonteerd met rode  Rohloff naaf en Gates Carbondrive voor een probleemloze, onderhoudsvriendelijke en duurzame aandrijving. Verlichting van Son, van stroom voorzien door de Son naafdynamo. 
De ideale fiets voor mooie meerdaagse trips binnen Europa. Net op tijd voor de vakantie van de nieuwe berijder. Waardoor deze Santos direct aan de bak mocht. 
« terug naar nieuws overzicht