Bel mij terug Afspraak planner

Riemaandrijving

Een fiets met riemaandrijving is de grootste verandering aan je bike sinds je vader je leerde fietsen.

Wij hebben diverse fietsen van Santos met riemaandrijving op voorraad. Ride Bike Meijel is de Riemaandrijving en Rohloff Specialist van Peel en Maas.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Sneller, schoner & onderhoudsvrij

Een fiets met riemaandrijving is de grootste verandering aan je bike sinds je vader je leerde fietsen. De riemaandrijving (Belt-Drive in het Engels) vervangt de vette kettingen om voor een schone en super sterke carbon tandriem. Als je houdt van fietsen (en niet van onderhoud) dan is de riemaandrijving wat voor jouw! Mountainbikers, toerfietsers, vakantiegangers en woon-werk fietsers; iedereen kan vanaf nu zonder onderhoud aan de aandrijving fietsen. Zonder die vieze, vettige en gehorige ketting.

Belt-Drive bicycles; for the smoothest ride in your life…

Belt-Drive adviseert een combinatie met ROHLOFF versnellingsnaven.

De Gates Carbon Belt-Drive is de eerste riemaandrijving die niet rekt en heeft geen spanrol nodig. Hierdoor is het rendement hetzelfde als een ketting. De combinatie van een Belt-Drive met de Rohloff-naaf is momenteel de duurzaamste fietsaandrijving met het minste onderhoud.

De onderhoudsvrije Santos SCC 03 met Rohloff-naaf is door de lezers van FIETS, het grootste fietsblad van Nederland, gekozen tot "Mountainbike van het jaar 2010".

En wil je graag een SCC 03 maar met andere onderdelen of een ander kleurtje dan kan dat ook! Want de SCC 03 is er ook met een derailleur aandrijving, of een Rohloff met een ketting. En je hebt keuze uit de 24 Santos kleuren! Met onze customizer kun je hier zelf je fiets samenstellen. En heb je vragen, bel ons gerust (0774662213) of bezoek onze winkel.
De koffie staat klaar!

« terug naar nieuws overzicht