Bel mij terug Afspraak planner

Onlangs afgeleverd 7

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst hier een door Ride Bike geleverde Santos heb gedeeld.

Door de verhuizing en druk bezig zijn, is het alweer even geleden. Omdat iedere Santos uniek is wil ik graag op deze manier de vele mogelijkheden van een Custombuilt Santos laten zien.

 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Travelmaster 3+ Custombuilt Rohloff riemaandrijving 45cm steel grey

Met enige regelmaat mag Ride Bike weer een mooie Custombuilt Santos afleveren. Zo ook deze mooie Santos Travelmaster 3+ Custombuilt Rohloff Speedhub, Gates Carbondrive.

Omdat elke Santos uniek is wil Ride Bike graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een Custombuilt Santos.

Dit keer mocht ik deze Santos Travelmaster 3+ afleveren.

De sportieve eigenaresse van deze Santos heeft gekozen voor een normaal diamant frame. Dit vanwege de stijfheid van het frame en de sportieve, stoere uitstraling. Het frame is een 45cm hoog frame. De bovenbuis van het 45cm frame is aangepast om een lagere overstaphoogte te creëren (dit is ook bij het 49cm frame).

Het frame is uitgevoerd in de kleur Steel Grey,  zwarte letters in design Uni 08. Voor de rest van de afmontage is gekozen voor de kleur zwart, wat deze Santos een erg sjieke uitstraling geeft.

Als afmontage is gekozen voor de robuuste, betrouwbare Rohloff naaf. In combinatie met de Gates riemaandrijving een erg onderhoudsvriendelijk systeem.

Als wielmaat is er gekozen voor de comfortabele maat 27,5" met lekker brede 62mm Schwalbe MotoX banden. De velgen zijn speciaal door Santos ontwikkelde extra sterke vakantie velgen. 

Geremd wordt er met de uiterst betrouwbare Magura HS33 remmen, welke gemonteerd zijn met de speciaal door Santos ontwikkelde montagebooster. 
Om ook veilig in het donker te kunnen fietsen, is deze Santos afgemonteerd met de stekkerloze Son SL naafdynamo. Deze Santos voorziet de Son Edelux II koplamp en het Son achterlicht van stroom. 
Deze Santos is klaar voor mooie tripjes in de regio, maar ook voor het echte vakantiefiets werk in de zomerperiode. 
Wil jij volgen wat Ride Bike allemaal doet? Volg Ride Bike dan op Facebook of Instagram
Regelmatig plaats ik op deze Social Media kanalen, berichten over de dagelijkse gang van zaken bij Ride Bike. 

Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht