Bel mij terug Afspraak planner

Jouw persoonlijke adviseur

Aandacht en tijd! Bij de aanschaf van een Custombuilt Santos is dit erg belangrijk. Deze aandacht en tijd kan ik je bij Ride Bike bieden. Door de uitbraak van het Corona virus is de aanpak bij Ride Bike licht aangepast. Was aandacht en tijd al een belangrijke pijler voor mij, dit is nu nog verder aangescherpt.

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Aandacht en tijd!

Door de uitbraak van het Corona-virus dienen we allemaal extra voorzichtig te zijn en rekening met elkaar te houden.

Van mij als ondernemer vraagt dit tevens wat extra creativiteit en daarom werk ik gedurende deze periode op afspraak oftewel Private Shopping is mogelijk. Als Personal Shopper ontvang ik je op afspraak en geef ik je graag advies. We houden het zo veilig mogelijk door de aangeven richtlijnen van de RIVM en Ride Bike-regels in acht te nemen.

 

Overweeg of wil je een Santos fiets aanschaffen, dan kunnen we daar de tijd voor nemen en uiteraard is het mogelijk om een testrit te maken. We kunnen eventueel samen gaan fietsen en je als persoonlijke gids wat mooie plekjes laten zien in onze prachtige omgeving. Ondertussen zal ik je tips en tricks geven over je fietspositie, houding en mogelijkheden van Santos. Uiteraard nemen we de richtlijnen van o.a. het RIVM in acht tijdens het maken van een testrist, waaronder de 1.5 meter afstand van elkaar. We blijven weg op plekken die te druk of nu niet toegankelijk zijn.

 

 

Liever alleen op pad en niet bekend in onze regio? Dan is het mogelijk om een keuze te maken uit enkele GPS-routes in de regio. Hiervoor kun je de App Komoot installeren op jouw smartphone. 

Komoot voor Apple

Komoot voor Android

Heb je geen stuurhouder, dan kunt u er een lenen. Geef vooraf even het type smartphone door.

 

Hoe maak ik een afspraak? Dit kan via het afsprakenformulier op de website: www.ridebike.nl. Of stuur een mail naar: info@ridebike.nl. Bellen kan ook via: T 077-4662213 (bij geen gehoor een voicemailbericht achterlaten. Ik bel je z.s.m. terug) of stuur een bericht via Whatsapp naar 06-53520630 (dit nummer is enkel in gebruik om te appen).

« terug naar nieuws overzicht