Bel mij terug Afspraak planner

Bosch Ebike Expert

Dinsdag 13 december 2022 heeft Ride Bike deelgenomen aan de eBike Expert cursus/trainingsdag van Bosch. 
Na deelname aan deze trainingsdag is het certificaat Bosch eBike Expert, Smart System, 2023 behaald.  

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Bosch Ebike Expert training Smart System

In 2012 was Ride Bike, de eerste fietsspecialist in de regio die met het Bosch Systeem ging werken. Destijds was Ride Bike Cannondale Dealer en zij waren de eerste fietsfabrikant wereldwijd, die met het Bosch systeem gingen werken. Na Cannondale zijn er door Ride Bike fietsen verkocht van oa. Giant, Dutch-Id, Riese & Muller en Koga met het Bosch systeem. 
Hierdoor heeft Ride Bike veel ervaring met verkoop van fietsen met het Bosch Syteem. In het verlden door Ride Bike verkochte fietsen met het Bosch Systeem, kunnen nog altijd terecht voor, onderhoud en reparatie.
Nadat in 2008 is gekozen voor specialisatie in Santos fietsen en het Santos World Store concept, zijn er de laatste jaren geen fietsen met het Bosch Systeem verkocht door Ride Bike. Momenteel werken we met Neodrives en Pendix Ebike systemen op de Custombuilt Santos Fietsen. 
Maar na enkele jaren van afwezigheid zal Ride Bike weer fietsen met het Bosch systeem gaan aanbieden. Santos komt namelijk met een compleet nieuwe door Santos zelf ontwikkelde Ebike op de markt. Deze fiets zal met het nieuwe Bosch Smart Systeem en de nieuwste generatie Bosch motoren afgemonteerd gaan worden. 
« terug naar nieuws overzicht