Bel mij terug Afspraak planner

Afspraak maken

De Corona lock down is voorbij en winkels mogen weer open zonder beperkingen. 

Ride Bike Blijft op afspraak werken. Alleen op deze manier kan ik de volledige aandacht geven tijdens het aankoop proces van een nieuwe Santos. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Specialisatie

Ride Bike is een eenmanszaak, gespecialiseerd in Custombuilt Bicycles van het Nederlandse merk Santos Bikes. https://www.santosbikes.com/nl/santos/over-santos

Dit betekent dat zowel aankoop/advies gesprekken als reparatie en onderhoud van Santos fietsen tot mijn dagelijkse werkzaamheden behoren. Hierdoor ben ik bekend met alle ins & outs van Santos Bikes.

De showroom en werkplaats zijn ingericht op deze specialisatie in Santos Bikes.

Hiernaast is Ride Bike gespecialiseerd in fietsen met Rohloff naaf of Pinion Gearbox gecombineerd met Gates riemaandrijvingen. Naast de technische kennis beschik ik in de werkplaats over de gereedschappen om Santos fietsen en fietsen met de genoemde systemen te onderhouden of te repareren.

Hierdoor is het helaas niet mogelijk om alle soorten fietsen in reparatie te nemen! Santos fietsen zullen ten alle tijden voorrang krijgen in de werkplaats.

Interesse in een Custombuilt Santos fiets? Vragen over de mogelijkheden? Ik help je graag om samen met jou tot de juiste keuze te komen. Het samenstellen van een Custombuilt Santos is een zorgvuldig proces. Hierbij geef ik je graag alle tijd en aandacht om tot de juiste keuzes te komen.

Om tot de juiste keuze te komen maak ik graag een afspraak met je voor een uitgebreid adviesgesprek om jouw eigen Custombuilt Santos samen te stellen.

 

 

Loop gerust even binnen wanneer de deur geopend is of bel even aan.

 

Vragen of een afspraak maken?

Bel: 0774662213 (Wordt er niet opgenomen, spreek dan een boodschap in)

Whatsapp: 0774662213

Email: info@ridebike.nl

 

Een afspraak plannen voor een Santos adviesgesprek kan ook eenvoudig online via de online afspraken planner 

 

 

« terug naar nieuws overzicht