Bel mij terug Afspraak planner

Santos Custombuilt

Ride Bike wil graag de beste fiets leveren, voor jou. Daarom kiest Ride Bike voor Santos. Bij Santos bouwen ze voor iedereen een unieke fiets; Custombuilt.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Voordat Santos gaat bouwen, wil Ride Bike eerst alles van je weten. Met jouw wensen kan Ride Bike vervolgens de beste onderdelen bij elkaar zoeken. Je kunt alles kiezen. Van frame tot koplamp en van versnellingssysteem tot spatbord (of niet, als je die niet wilt). Santos zorgt voor de Santos kwaliteit. Ride Bike weet van al de Santos onderdelen wat ze kunnen, dus vraag Ride Bike er gerust naar. Ride Bike helpt je graag verder.

 

 

De belangrijkste keuzes

Kies wat bij je past

Ride Bike helpt graag bij het maken van de keuzes, om de perfecte Santos voor jou samen te stellen. 
In de showroom beschikt Ride Bike over de diverse hulpmiddelen om tot deze keuzes te komen. 
Zo beschikken wij over de Santos pasfiets en de bijbehorenden sturen en zadels kast, met alle zadel en sturen opties die Santos biedt. Ook een lichaamsmeting en zadelmeting wordt door ons uitgevoerd. 
Ook het Santos kleurendisplay met de 27 framekleuren en geintegreerde Santos 3D configurator staat gewoon bij Ride Bike in de showroom. 
Onder het genot van een verse koffie, neemt Ride Bike graag alle tijd voor jou om een advies te geven over het samenstellen van jouw Custombuilt Santos.
Omdat het samenstellen van een Santos wat tijd in beslag neemt en Ride Bike jou graag alle aandacht geeft, is het mogelijk om buiten vaste openingstijden een afspraak te maken. 

Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht