Bel mij terug Afspraak planner

Santos Travelmaster 2.9 Disc

Vanaf deze week staat de Travelmaster 2.9 Rohloff én Pinion als disc variant online.

Deze disc uitvoering staat garant voor véél remkracht, zodat 'ie ook als E-bike bijzonder goed uit de verf komt!


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Rohloff of Pinion disc

en echte vakantieganger

De Santos Travelmaster 2.9 is onze meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets. Om de Travelmaster 2.9 te laten voldoen aan alle moderne eisen, wensen en trends, hebben we de ervaringen van vele Santos-rijders en onszelf gebundeld en zijn we gekomen tot deze ultieme vakantiefiets.

Eén van de belangrijkste wensen is comfort. Daarom heeft de Travelmaster 2.9 grote wielen met brede banden. Lekker veel luchtvering, veel grip en toch ook een lage rolweerstand. En er past een verende voorvork in! Het frame is daar speciaal op gebouwd, vandaar die verhoogde voorkant. Die nieuwe geometrie maakt ook een extra comfortable zitpositie mogelijk. Voor de liefhebbers is sportief diep zitten gelukkig ook gewoon mogelijk.

De Travelmaster 2.9 is een echte Santos, wat betekent dat hij gebouwd is op maximale duurzaamheid met een minimum aan onderhoud. Daar zorgen de Rohloff-naaf of Pinion-bak en de tandriem voor. Voor de remmen kun je kiezen uit alle bestaande varianten: hydraulische Magura velgremmen, V-brakes of schijfremmen.

Omdat de Travelmaster 2.9 zwaar belast wordt, met veel bagage voor je wereldreis, heeft hij onze beroemde, supersterke Santoswielen en sterke Tubus bagagedragers. Het frame is sterk en stabiel en met deze wielen en dragers is zwabberen verleden tijd. Naast veel bagage kun je ook extra veel water meenemen. Aan het frame van de Travelmaster 2.9 passen maar liefst drie Santos-alleshouders voor 2-liter flessen. Geen dromedarissen meer nodig, met de Travelmaster 2.9 kom je die woestijn ook wel door!

 

 

Interesse?

 

Maak een afspraak met Ride Bike en wij vertellen je graag alles over Santos en de mogelijkheden.

 

Zelf een fiets configureren? Dat kan met de Santos 3D configurator.

 

 


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht