Bel mij terug Afspraak planner

Zaterdag 24 februari gesloten

Zaterdag 24 en zondag 25 februari ben ik aanwezig op de Santos Stand tijdens de Fiets en Wandelbeurs. Om die reden is Ride Bike zaterdag 24 februari gesloten. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Fiets & Wandelbeurs Utrecht

Vanaf vrijdag 23 februari is Santos drie dagen in Utrecht. Ook dit jaar hebben we weer een kleurrijke stand op de Fiets en Wandelbeurs. Met veel inspiratie, zowel voor onze huidige Santos Community als voor toekomstige rijders. We laten onze allernieuwste E-bike zien: de Travelmaster-E-Bosch met Rohloff naaf, in lage en hoge uitvoering.

 

Tegenover onze stand staan veel Santossen klaar waarmee je (lekker droog) een rondje over het parcours kunt rijden. Bij de stand van TandemClub NL kun je zelfs een Santos tandem met volledige riemaandrijving uitproberen. Een absolute primeur want deze is nét binnen!

 

Maar vooral kijken we er naar uit om jullie, fietsavonturiers, weer te ontmoeten en te horen welke plannen op jullie fietsagenda staan. Bij ons team van ervaren rijders, kundige dealers en enthousiaste collega's kun je je ervaringen delen en al je vragen stellen. Zien we elkaar daar?

 

Groet namens het Santos team,

« terug naar nieuws overzicht