Bel mij terug Afspraak planner

Santos nieuws fiets en wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs staat voor de deur. Santos staat 11-12 februari in Utrecht aan het testparcours (stand 2.B.46) en 18-19 februari in Gent (stand E.70). Kom je langs? We vertellen je graag over alle ontwikkelingen omtrent de Travelmaster 3+, de nieuwe Double Travel 2 en onze plannen voor het nieuwe seizoen.

En dat zijn een paar mooie...!

 


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Mooie plannen

• Nederlands meest bekende wereldfietser, Frank van Rijn, gaat rijden op een Santos Travelmaster 3+! Met meer dan 580.000 km aan wereldfiets-ervaring in meer dan 125 landen, 6 continenten, zijn we bijzonder trots dat zijn volgende trip op een Travelmaster 3+ zal zijn!

Frank is 11 en 12 februari op onze stand te vinden.

• Santos gaat een bijzondere samenwerking aan met een Amerikaans televisienetwerk dat populair (natuur)wetenschappelijke programma's uitzendt. Ja ja, wordt vervolgd...

• Rick Creemers, a.k.a. the Cycling Dutchman, wordt de eerste Santos rijder die fiets in 7 continenten, óók op Antarctica!

Edwin Evers interviewde Rick op radio 538.

Rick fietst momenteel een rondje om de wereld. In September keert hij terug naar Nederland en is dan de eerste en jongste Nederlander ooit die alleen rond de wereld fietste, op een Travelmaster 2.9! Daar gaan we wat van maken!

 

« terug naar nieuws overzicht