Bel mij terug Afspraak planner

Santos Belt Drive

Riemaandrijving

weg met de ketting!

Een Santos met riemaandrijving is schoon, stil en snel. Deze onderhoudsvrije aandrijving hoef je niet te smeren en loopt altijd soepel. Zo heb je meer tijd om te fietsen!

 


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Riemaandrijving

weg met de ketting!

Een Santos met riemaandrijving is schoon, stil en snel. Deze onderhoudsvrije aandrijving hoef je niet te smeren en loopt altijd soepel. Zo heb je meer tijd om te fietsen!

Zelf rij ik sinds 2008 op een fiets met riem-aandrijving. Mijn eerste indruk...het rijdt fantastisch! Het is mijn lievelings fiets geworden; veel fietsen en weinig onderhoud (das echt wat voor mij).

 

´╗┐Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste fiets kiest. Daarom hebben we fietsen met riem- én met ketting-aandrijving. Daarom zijn we ook custombuilt. Dus kies wat het beste bij je past. Nieuwsgierig? Lees dan eens verder of kom eens langs voor een proefrit en ervaar zelf hoe zo'n Santos rijdt!

De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over de riem-aandrijving. Daarom heb ik er een hele website voor gemaakt. Op de riem-aandrijving website vind je alle informatie over de riem-aandrijving; tips,handleidingen en montage voorschriften. En natuurlijk algemene info zoals waarom je nu voor een riem zou kunnen kiezen.

Santos Beltdrive

For the smoothest ride in your life...

« terug naar nieuws overzicht