Bel mij terug Afspraak planner

Santos advies op afspraak

Ivm de lockdown maatregelen mag Ride Bike momenteel de winkel niet openen. 
Echter werkt Ride Bike al lange tijd hoofdzakelijk op afspraak. Dit kan momenteel nog steeds ondanks de lockdown maatregelen. 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!
Ride Bike is namelijk geen "gewone" (fietsen)winkel. Ride Bike heeft zich gespecialiseerd in Custombuilt fietsen van Santos. Elke fiets wordt uniek gebouwd voor de klant. Geheel naar wens zoals jij jouw fiets wilt hebben. Dit betekend dat een fiets niet direct uit voorraad wordt geleverd. We zoeken de juiste onderdelen bij elkaar, spuiten het frame in de gewenste kleur en bouwen de fiets hierna geheel op, speciaal voor jou.
Een nieuwe Santos wordt normaal gesproken binnen 6 weken na de bestelling geleverd. Ondanks de leveringsproblemen mede door Corona, lukt het Santos nog steeds om binnen deze termijn jouw fiets te leveren.  
De fietsen in de showroom dienen als demo voorraad. Hiermee kan ik je de vele mogelijkheden van Santos laten zien. Uiteraard mag er ook geteste worden op de demo modellen. Even binnenstappen, snel een fiets kopen en op jouw nieuwe fiets naar buiten gaan, zit er dus bij Ride Bike niet aan. 
Je gaat bij Ride Bike een traject in, om jouw Santos droomfiets samen te stellen. Je hebt veel vragen en wilt alles weten van de mogelijkheden. Andersom heb ik veel vragen voor jou. Wat ga je met de fiets doen? wat zijn je wensen? Uiteraard wil je ook een testrit maken, wellicht op meerdere modellen. Je wil de verschillende systemen ervaren, hoe fietst het met Rohloff en hoe met een Pinion Gearbox? 
Omdat Ride Bike een eenmanszaak is werk ik hiervoor op afspraak. Ook nu in de lockdown is dit mogelijk. Uiteraard hanteren we de geldende corona maatregelen. We houden afstand, schudden geen handen en de contactpunten in de showroom worden regelmatig ontsmet. Zo kunnen we veilig op een verantwoordelijke manier toch jouw droomfiets samenstellen.  
Heb je interesse in een adviesgesprek, neem dan contact op om het maken van een afspraak. Mail naar info@ridebike.nl, whatsapp naar 0774662213.
Bellen kan ook naar 0774662213. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om een telefonische oproep direct te beantwoorden. Spreek daarom een bericht in dan bel ik later terug. 
« terug naar nieuws overzicht