Bel mij terug Afspraak planner

Ride Bike werkt op afspraak

Ride Bike is een eenmanszaak gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en verkoop(advies) van Santos Custombuilt Bicycles. Om zo efficient mogelijk te kunnen werken, is besloten enkel op afspraak te werken voor zowel reparaties als informatie  gesprekken over het samenstellen van een Custombuilt Santos. 
Om teleurstelling te voorkomen adviseert Ride Bike om een afspraak te maken alvorens Ride Bike te bezoeken.  De showroom en werkplaats zijn enkel geopend op afspraak. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Waarom werkt Ride Bike op afspraak

Vaak ben ik bezig met reparatie of een adviesgesprek met een klant. Hierdoor  is Ride Bike telefonisch niet altijd goed te bereiken. 
Stuur een Whatsapp bericht of mail en ik probeer zsm te reageren, per app, mail of ik bel je terug.
Door drukke werkzaamheden met de specialisatie van Ride Bike in Santos Custombuilt Bicycles, is het niet mogelijk om regulier onderhoud of reparaties aan andere merken of elders gekochte fietsen* van andere merken dan Santos uit te voeren. 
* Daar waar de drukte en de werkzaamheden het toe laten, repareert en onderhoud Ride Bike fietsen met Rohloff naaf en Pinion Gearbox van andere merken, zoals bijv. IdWorx, Avaghon, Koga Signature, Velotraum etc. 
* Elders gekochte Santos fietsen zijn welkom bij Ride Bike voor onderhoud en reparatie. 
Maak tijdig een afspraak bij Ride Bike voor onderhoud en reparatie. 
« terug naar nieuws overzicht