Bel mij terug Afspraak planner

reparatie en onderhoud nieuws

Ride Bike heeft zich gespecialiseerd in verkoop (advies), onderhoud en reparatie van Santos Custombuilt Bicycles. 
De werkplaats is hier volledig op ingericht. Deze specialisatie en toenemende belangstelling in Santos Bikes, maakt het echter steeds lastiger om dit te combineren met algemeen onderhoud van niet Santos fietsen. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Specialist

Om deze reden heb ik besloten geen andere fietsen meer in onderhoud te nemen. (trekking/vakantiefietsen van andere merken met Rohloff/Pinion en riemaandrijving worden nog wel onderhouden en gerepareerd bij Ride Bike). 
Momenteel zijn veel onderdelen, erg slecht of niet leverbaar/verkrijgbaar. Veel fietsmerken monteren hun fietsen af, met eigen onderdelen, die enkel exclusief voor merkdealers beschikbaar zijn. Dit maakt het niet langer mogelijk, om onderhoud te blijven uitvoeren aan fietsen van andere merken die niet bij Ride Bike gekocht zijn. 
Als Santos World Store heeft Ride Bike veel originele Santos onderdelen op voorraad. Hierdoor kan Santos onderhoud goed uitgevoerd worden. 
Wil je onderhoud laten uitvoeren aan jouw Santos fiets, maak dan een afspraak met Ride Bike. 
Stuur een app bericht naar Ride Bike Whatsapp, of een mail naar info@ridebike.nl. 
Bellen mag ook naar 0774662213. Door drukke werkzaamheden en afspraken, is het niet altijd mogelijk om oproepen direct te beantwoorden. Spreek dan een boodschap in of stuur een whatsapp bericht, naar Ride Bike Whatsapp. 
« terug naar nieuws overzicht