Bel mij terug Afspraak planner

Pendix ombouw voor Santos

Santos heeft sinds enige tijd een nieuwe E-Bike in de Power Serie. De Power PX met Pendix middenmotor systeem. Het mooie aan dit systeem is dat het ook mogelijk is om achteraf jouw bestaande Santos met dit systeem uit te rusten.

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Power Serie PX

Heb jij een Santos met Rohloff naaf, of derailleur schakeling dan is het in veel gevallen mogelijk om jouw fiets te upgraden met de Santos PX aandrijfset. 
De trapas inclusief crankstel worden vervangen door de Pendix PX Santos set. De accu houder wordt met de speciale bracket op de framebuis bevestigd. De PX aandrijving blinkt uit in zijn eenvoud en heeft zich inmiddels als uiterst betrouwbaar bewezen in de praktijk. De motor heeft een direct drive syteem en hierdoor geen draaiende interne delen. Door kabels tot een minimum te beperken en het systeem uit te rusten zonder display is er weinig kans op storingen. Wil je toch een display dan kan met je smartphone dmv de Pendix app. De verbinding gaat via Bluetooth. Speciaal voor Santos is er eigen Santos PX software ontwikkeld ism Pendix.
Santos is overtuigd van de kwaliteit van het Santos PX systeem. Daarom geeft Santos maar liefst 5 jaar of 100.000 km garantie*.
Onlangs heb ik Santos in Nieuw Vennep bezocht en aldaar een technische uitleg gekregen en samen met de Santos medewerkers een Santos PX aandrijving gemonteerd op een Santos Trekking Lite. Door deze training te volgen bij Santos is het vanaf nu mogelijk om Santos fietsen bij Ride Bike in de werkplaats om te bouwen met de Santos PX aandrijving.  Lees meer over het bedrijfsbezoek aan Santos op de Ride Bike Facebook Pagina
De Trekking Lite met Santos PX aandrijving is te bezichtigen bij Ride Bike. Uiteraard is het ook mogelijk om een testrit te maken met deze fiets om het systeem te testen. 
Interesse in de Santos Power PX, bezoek dan Ride Bike of neem contact met Ride Bike op. Telefonisch is Ride Bike bereikbaar via telefoon nummer: 0774662213, of per mail via info@ridebike.nl 
De Santos Pendix PX is exclusief voor Santos fietsen. Heb je echter een fiets van een ander merk dan is het mogelijk om deze om te bouwen tot E-Bike met de reguliere Pendix aandrijfkit. Ook dit is mogelijk bij Ride Bike. Dus heb bijvoorbeeld een Koga Signature, Id-Worx, Avaghnon of andere fiets met bijv. een Rohloff naaf, informeer dan bij Ride Bike naar de mogelijkheden. 
Bekijk het filmpje hieronder waarin Robbert Rutgrink van Santos uitleg geeft over de Santos Power PX serie. 

Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht