Bel mij terug Afspraak planner

Onlangs afgeleverd Santos 3

Met enige regelmaat mag Ride Bike weer een mooie Custombuilt Santos afleveren. Zo ook deze mooie Santos Travelmaster 2.8 Custombuilt Rohloff Gates Carbondrive.

Omdat elke Santos uniek is wil Ride Bike graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een Custombuilt Santos. Bekijk daarom het onderstaande filmpje voor een indruk.


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Travelmaster 2.8 Custombuilt Rohloff Beltdrive

Deze Santos Travelmaster 2.8 is een framemaat 57cm en uitgevoerd in framekleur rood | Bordeaux Red Metallic, met zilver kleur belettering in design Uni 08. Deze Santos is afgemonteerd met de zeer betrouwbare Rohloff naaf. De aandrijving gebeurt met de Gates CDC Carbondrive riemaandrijving, die stil, betrouwbaar, onderhoudsvrij en erg sterk is. Remmen gebeurt met de betrouwbare Magura HS33 remmen. 

De Son naafdynamo gecombineerd met de Son verlichting zorgt voor veel lichtopbrengst om veilig door de donkere nacht  te kunnen fietsen. De stevige achterdrager en voordrager/lowrider maken van deze fiets een echte pakezel. 

De Travelmaster 2.8 is een heavy-duty trekkingfiets, dus geschikt voor lange trektochten met veel bagage.

Zelf een Santos samenstellen? Informeer bij Ride Bike naar de mogelijkheden. Dit doe ik graag in een persoonlijk advies gesprek. Keuzehulp een meting en advies met samenstellen, zijn voor Ride Bike vanzelfsprekend voor jouw eigen Custombuilt Santos.

« terug naar nieuws overzicht