Bel mij terug Afspraak planner

Onlangs afgeleverd 8

Afgelopen week mocht ik deze mooie Santos Travel Lite in de kleur Morning Green afleveren. 
Nadat de vorige Santos van deze eigenaar helaas werd gestolen, is er opnieuw voor een Santos gekozen. Want als je eenmaal een Santos gewend bent, dan wil je niets anders meer. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Santos Travel Lite Rohloff riemaandrijving Morning Green

Met enige regelmaat mag Ride Bike weer een mooie Custombuilt Santos afleveren. Zo ook deze mooie Santos Travel Lite Custombuilt Rohloff Speedhub, Gates Carbondrive.

Omdat elke Santos uniek is wil Ride Bike graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een Custombuilt Santos.

Deze keer mocht ik deze Santos Travel Lite afleveren.

Deze fiets is geheel custombuilt naar wens van de klant gebouwd. 

De sportieve eigenaresse van deze Santos heeft gekozen voor een Mixed frame. Ondanks de wat lagere comfortabelere instap, behoudt dit frame een sportieve uitstraling en is het frame stijf genoeg om met bepakking te fietsen. 

Het frame is gespoten in de kleur morning green. Een erg frisse kleur. De letters zijn uitgevoerd in de kleur zilver. Het zilver matcht mooi bij de Rohloff naaf in zilver en de Son koplamp en naafdynamo. Het Son achterlicht is zwart, waardoor deze nauwelijks opvalt icm de zwarte Santos Travelrack XL achterdrager. 

Als afmontage is gekozen voor de robuuste, betrouwbare Rohloff naaf. In combinatie met de Gates riemaandrijving een erg onderhoudsvriendelijk systeem.

De wielmaat is 28" met lekker brede 50mm Schwalbe Allmotion banden. De velgen zijn speciaal door Santos ontwikkelde extra sterke velgen.

 

Geremd wordt er met de uiterst betrouwbare Magura HS33 remmen in de speciale Firmtech uitvoering.

Om ook veilig in het donker te kunnen fietsen, is deze Santos afgemonteerd met de stekkerloze Son SL naafdynamo. Deze Santos voorziet de Son Edelux II koplamp en het Son achterlicht van stroom.

Voor extra comfort is gekozen voor de Cane Creek Thudbuster ST verende zadelpen. Deze is voorzien van een SQ-Lab 604 zadel waarvan de breedte dmv het SQ-Lab meetsysteem van te voren is bepaald. 

Deze Santos is klaar voor mooie tripjes in de regio, maar ook voor het echte vakantiefiets werk in de zomerperiode.

Wil jij volgen wat Ride Bike allemaal doet? Volg Ride Bike dan op Facebook of Instagram voor meer foto's van Santos fietsen en werkzaamheden in de Ride Bike werkplaats. Gespecialiseerd in onderhoud van Rohloff, Pinion en Gates Carbondrive. 

Regelmatig plaats ik op deze Social Media kanalen, berichten over de dagelijkse gang van zaken bij Ride Bike.

 

« terug naar nieuws overzicht