Bel mij terug Afspraak planner

Nieuw: Travelmaster 3+ mixte

Een trip rond de wereld of een boodschap om de hoek; de Travelmaster 3+ mixte blinkt uit in zijn veelzijdigheid. Deze wereldfiets met lagere instap heeft de stabiliteit die je van onze Travelmasters gewend bent, goed voor je tent, een slaapzak en 4 liter water, óf voor 5 kilo aardappelen, een fles wijn en je bloemkool. Dat is lekker fietsen, waar je ook bent, wat je ook meeneemt.

 

 

 


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Lagere instap en toch stabiel

Good to know:

• Het eerste mixte-Santos frame met Rohloff & schijfremmen.

• Geschikt voor Rohloff en derailleur.

• Schijf- en velgremmen mogelijk.

• PLUS frame: ruimte voor 28" wielen met banden tot 55 mm en 27,5" wielen met banden tot 62 mm.

De Travelmaster 3+ mixte is leverbaar in 5 maten:

45, 49, 53, 57 en 61 cm.

 

 

 

 

De Travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.

 

De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. We evolueerden onze Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van onze Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit.

Hij geeft je grip op ruige ondergronden, rolt soepel over elk obstakel en is sterk, sterk als een huis (maar dan op vakantie). Zijn 27,5 inch wielen met brede velgen maken dat je je zeker voelt op onverhard en veilig rolt tijdens een afdaling op gravel.

Bij thuiskomst verruilt het avontuur zich voor een ritje woon-werk, naar de supermarkt of door de stad. De travelmaster 3+ vormt zich moeiteloos om tot snelle forenzenfiets en onderhoudsarme boodschappen-buddy. Je hoeft niet meer te kiezen, de Travelmaster 3+ heeft alles in één.

 


Catalogus: Download catalogus

« terug naar nieuws overzicht