Bel mij terug Afspraak planner

Santos Travel Lite Power GS Azure Blue

Onlangs mocht Ride Bike deze Santos Travel Lite Power GS afleveren. Deze Ebike is geheel naar wens van de klant samengesteld. Uitgevoerd met de achterwiel motor van Neodrives is dit een sterke betrouwbare Ebike met de befaamde Santos rijeigenschappen. 

Laatste nieuws en acties


» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Custombuilt Santos Travel Lite

Als boswachter ben je veel in de natuur. De natuur is de passie van de trotse eigenaar van deze Santos. Buiten het beroepsmatig bezig zijn in de buitenlucht en de natuur, trekt de eigenaar er graag op uit op zijn fiets. 
De frisse lucht, de natuur, sportief bezig zijn, nieuwe omgevingen ontdekken. Het komt allemaal bij elkaar op de fiets. 
Dagtochten, of meerdaagse tochten binnen de landsgrenzen, of soms ook bij de ooster of zuiderburen. Er op uit, overnachten via Vrienden op de Fiets bij andere fiets liefhebbers. Soms ook een tochtje in de omgeving met een van de kleinkinderen in het kinderstoeltje. 
Voor dit gebruik werd deze Santos samengesteld. 
De Travel Lite Power GS leent zich perfect voor dit gebruik. De Neodrives achterwiel motor geeft net dat extra duwtje in de rug, wanneer het nodig is. De onderhoudsvriendelijke Pinion C1.12 Gearbox heeft voldoende bereik om altijd de juiste versnelling te hebben. Schakelen gaat eenvoudig en intuïtief. De riemaandrijving behoeft bijna geen onderhoud. De kwalitatief hoogwaardige verlichting van Son, zorgt voor goede zichtbaarheid door overig verkeer, maar ook voor goed zicht van de berijder. Krachtige remmen van Shimano XT zorgen voor de juiste stopkracht. 
Er is gekozen voor de kleur Azure Blue. Een prachtige frisse blauwe kleur. 
Inmiddels heeft deze fiets al de nodige kilometers gemaakt. Onlangs ontving ik een mooie foto waarin te zien was dat de binnenstad van Amsterdam verkend was met de Santos. 
Ook een boswachter wil zo nu en dan wel eens cultuur snuiven! 
« terug naar nieuws overzicht