Bel mij terug Afspraak planner

Santos TM3+ Concrete Blauw

Sinds enkele jaren kwam de eigenaar van deze Santos bij Ride Bike voor onderhoud aan zijn (oude) fiets. Deze fiets van een gerenomeerd Nederlands merk was al afgemonteerd met een Rohloff naaf en Gates riemaandrijving helemaal geen verkeerde fiets. Tot dat er een keer een leenfiets van Santos werd meegegeven omdat de eigen fiets bij Ride Bike moest blijven voor een reparatie. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Travelmaster 3+ Custombuilt Rohloff Riemaandrijving

Dit was overtuigend genoeg om een overstap naar Santos te maken. Waarom? Je hebt al een fiets met Rohloff naaf, Gates riemaandrijving en veel andere onderdelen van top kwaliteit?

Die Santos fietst gewoon vele malen fijner. Het voelt stabieler en fietst lichter, ondanks dat de Santos niet lichter is. Het antwoord wat ik enigszins wel verwachte werd bevestigd. 

Maar dan komt het! De kogel was snel door de kerk. De eigen fiets moest plaats maken voor een Santos. Maar die keuzes? Welke kleur? Welke onderdelen? Pinion of Rohloff? Schijfremmen of toch de vertrouwde Magura HS33 velgremmen. 

Elke keuze is zorgvuldig afgewogen. Er werden nog enkele uitgebreide testritten gemaakt en uiteindelijk werd er een mooie Santos Travelmaster 3+ samengesteld. 

Na enkele weken geduld was het zover en mocht Ride Bike deze Santos Travelmaster 3+ afleveren. Afgemonteerd met Rohloff naaf, Gates riemaandrijving, Son naafdynamo en verlichting, Forumslader, Hope Tech3 X4 remmen, Brooks Cambium zadel en leren Brooks Ergon grips. De framekleur is Concrete, met een mat zwarte (Charcoal) vork, blauwe naven en verlichting.

 

 

 

« terug naar nieuws overzicht