Bel mij terug Afspraak planner

Gates gecertificeerd

12 jaar geleden introduceerde Santos een prototype  mountainbike met riemaandrijving (zie filmpje  onder dit artikel). Ride Bike verkocht voor het eerst een Santos met riemaandrijving in 2010. Na deze fiets zouden er nog vele volgen. Met ruim 10 jaar ervaring met de Gates Carbondrive, zowel in verkoop, onderhoud, reparatie en natuurlijk is de eigen fiets uitgerust met een riemaandrijving, is Ride Bike nu ook officieel gecertificeerd door Gates. 

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Succesfully partipicated in the Gates Carbon Drive Academy training

De Ride Bike werkplaats is uitgerust met het nodige speciaal gereedschap om de riemaandrijving vakkundig te monteren en te onderhouden. Met ruim 10 jaar ervaring is er volop kennis en ervaring met de Gates riemaandrijving. 
Santos was 10 jaar geleden een pionier op het gebied van de riemaandrijving. Inmiddels is een groot percentage van de geleverde Santos fietsen afgemonteerd met een riemaandrijving, gecombineerd met een Rohloff naaf of Pinion Gearbox. Dit heeft gezorgd voor een schat aan ervaring door de feedback van veel tevreden Santos berijders. 
Wil jij meer weten over een Santos fiets met riemaandrijving of heeft jouw Santos onderhoud nodig? Bij Ride Bike ben je op het juiste adres. 
Geen Santos, maar een ander merk met riemaandrijving gecombineerd met Rohloff naaf of Pinion Gearbox? Ook dan ben je welkom bij Ride Bike voor onderhoud of reparatie. 
« terug naar nieuws overzicht