Bel mij terug Afspraak planner

10 jaar Ride Bike

Time flies....
19-04-2010
19-04-2020

» Schrijf u in voor de RideBike nieuwsbrief!

Time flies…

Vandaag viert Ride Bike haar 10-jarig bestaan. Enthousiast werd er op 19 april 2010 gestart met de zaak, maar de overname kende hobbels en dit had een behoorlijke nasleep. Daar kwam de economische crisis vanaf 2011 achteraan. Deze raakte de fietsenbranche ook hard. Ook zagen we veel nieuwe online aanbieders komen (en gaan), maar ondernemen is vallen en opstaan en vooral ook keuzes maken. Dat deed besluiten om te kiezen voor specialisatie. Vanaf het eerste uur is Ride Bike dealer van het merk Santos. Door de jaren heen groeide Ride Bike uit van Santos Dealer naar Santos Store. Bij het nieuwe bedrijfsconcept paste ook een kleiner jasje qua winkel c.q. showroom oppervlakte. In juni 2018 vond een bedrijfsverhuizing plaats naar een kleiner winkelpand. Het was behoorlijk ambitieus om van 350m2 naar 100m2 te verhuizen… maar het gekozen bedrijfsconcept komt zo veel beter uit de verf en op deze manier konden we het oude hoofdstuk Ride Bike ook sluiten. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

 

Eind 2019 groeide Ride Bike uit van Santos Store naar Santos World Store. Klanten komen uit de regio, uit het land of van over de grens voor een bezoek aan Ride Bike. Op demo Santos-fietsen gaan ze in onze fraaie regio testritten maken en bij terugkomst drinken we samen koffie. Samen stellen we een fiets samen die bij het doel van de klant past. Op deze manier mag ik vanuit mijn passie, kennis en ervaring bijdragen aan het fietsgeluk van mijn klant. Ik kijk er altijd naar uit om de eerste ervaringen van de klant te mogen horen. Bij Ride Bike werd al op afspraak gewerkt. Door het coronavirus zijn er nu geen inloopmomenten meer en wordt er volledig op afspraak gewerkt. En eerlijk is eerlijk: in een eenmanszaak werkt dit ook prettig.

 

Er zijn nog veel plannen en ideeën voor de toekomst. Wij danken alle Ride Bike-klanten voor de afgelopen 10 jaar en kijken uit naar het volgende lustrum. Corona verpest ons 10-jarig jubileumfeest, maar dat maakt dat we nu al uitkijken om het 3e lustrum niet zo maar voorbij te laten gaan.

 

Stay positive, stay strong and take care of eachother!

 

« terug naar nieuws overzicht